"Borussia" vadovai pažada, jog kitą sezoną R.Lewandowskis ir I.Gundoganas komandoje žais (VIDEO) © Eurofootball.lt
Kitą sezoną Dortmundo „Borussia“ komandos garbę ir toliau gins Robertas Lewandowskis bei Ilkay‘us Gundoganas, teigia UEFA Čempionų lygos finalininkės vadovai.

Jau kurį laiką spaudoje buvo skelbiama, kad šią vasarą komandą paliks Lenkijos rinktinės puolėjas ir persikels į Miuncheno „Bayern“, tačiau dar visai neseniai „geltonai juodų“ sporto direktorius patikino, jog komandos lyderį sieks išlaikyti dar vienam sezonui.

R.Lewandowskio kontraktas su dabartine ekipa galioja iki 2014 metų vasaros, todėl Dormtundo komanda rizikuoja už futbolininką negauti nei skatiko, nes pasibaigus sezonui puolėjas taptų laisvuoju agentu.

Tuo tarpu šį sezoną „Borussia“ gretose sužibėjęs saugas I.Gundoganas yra patenkintas dabartine padėtimi ir ketina pratęsti sutartį, kuri šiuo metu galioja iki 2015 metų.

Vis dėlto 22-ejų metų saugo paslaugomis domisi Madrido „Real“, tačiau vokietis atmetė visus pranešimus, siejančius jį su Ispanijos sostinės ekipa.

Šią vasarą Vokietijos vicečempionai neteko vieną komandos lyderių Mario Gotze, kuris papildė amžinųjų priešų iš Miuncheno klubo gretas.

Vis dar neaiški centro gynėjo Matso Hummelso ateitis, kuris ypač yra siejamas su „Barcelona“.

R.Lewandowskio 2012/13 sezono žaidimo epizodai:



I.Gundogano 2012/13 sezono žaidimo epizodai: