Posūkis žaidėjų rinkoje: C.Tevezas kelsis į "Juventus", G.Higuainas į "Arsenal"? © Eurofootball.lt
Aukštos klasės puolėjus medžiojantis Turino „Juventus“ yra arčiau susitarimo su Carlosu Tevezu nei viena koja Londono „Arsenal“ klube esančiu Gonzalo Higuainu, skelbia įvairūs šaltiniai.

Italų klubas turi du pagrindinius pretendentus ateinančiame sezone prisijungti prie šią vasarą klubo gretas papildysiančio Ispanijos nacionalinės rinktinės puolėjo Fernando Llorente.

Dar visai neseniai su Madrido „Real“ klubu kontraktą turintis G. Higuainas buvo laikomas favoritu papildyti Turino ekipą, tačiau, pasak Anglijos dienraščio „Daily Mirror“, ilgametis „Arsenal“ vairininkas Arsene Wengeras jau buvo susitikęs su puolėjo tėvu, kuris atstovauja savo sūnaus interesus, ir susitarė dėl būsimo kontrakto sąlygų.

Pats G. Higuainas paklaustas, ką mano apie galimybę žaisti aštuonis metus iš eilės nė vieno titulo neiškovojusiame Londono klube, atsakė: „Man tinka. Esu jaunas ir galiu pelnyti daug įvarčių“.

Ateinantį gruodį 26-ąjį gimtadienį švęsiantis argentinietis anglų klubui greičiausiai kainuos ne mažiau nei 22 milijonus eurų bei savaitinį 150 tūkstančių eurų atlyginimą.

Tuo tarpu „Juventus“ dėmesį sutelkė ties „Manchester City“ klubą paliksiančiu C. Tevezu. Neoficialiais duomenimis, Argentinos nacionalinės rinktinės žvaigždė sutiko su daugkartinių Italijos čempionų pasiūlytomis kontrakto sąlygomis, kurios numato 6 milijonų eurų metinį atlyginimą bei solidžius priedus. Tą patvirtina ir ne vienos lažybų kontoros sprendimas nebeleisti statyti pinigų už C. Tevezo perėjimą į Italijos klubą.

Jeigu šiam perėjimui bus uždegta žalia šviesa, tuomet manoma, kad „Juventus“ pasitrauks iš kovos dėl G. Higuaino ir sieks prisivilioti talentingąjį Florencijos „Fiorentina“ puolėją Stevaną Jovetičių.