Neymaras: mano tikslas - padėti L.Messi likti geriausiu pasaulio žaidėju © Eurofootball.lt
„Barcelona“ klubui pirmadienis buvo didi diena. Ispanijos čempionai oficialiai pristatė naująjį savo pirkinį - talentą iš Brazilijos - Neymarą, o jį pasveikinti į stadioną atvyko beveik 60 tūkstančių žmonių.

Futbolininkas nesisvaidė garsiais pareiškimais, o kukliai prasitarė, kad atvyko padėti L.Messi likti geriausiu planetoje.

„Barcelona“ klubas galiausiai įveikė Madrido „Real“ ir visus kitus konkurentus, viliojusius 21-erių brazilą. Katalonai sumokėjo 50 mln. eurų išpirką „Santos“ klubui, o Neymaras pasirašė 5 metų sutartį su „Barcelona“. Katalonijos klube Neymaras uždirbs po 7 mln. eurų per metus. Brazilų talentas pirmadienį vakare oficialiai pristatytas katalonų klubo gerbėjams.

Neymaras teigė, kad žaisti „Barcelona“ klube yra jo svajonė.

„Barcelona“ yra daugiau nei klubas ir puiki komanda, aš noriu prisidėti prie Lionelio Messi ir padėti likti jam dar daugelį metų geriausiu pasaulyje.“

Vėliau futbolininkas žurnalistams prisipažino, kad teko nubraukti ašarą užlipus ant „Camp Nou“ stadiono vejos.

„Tai didi diena man ir mano šeimai“, - teigė talentas iš Brazilijos.

„Dėkoju dievui, kad turiu šansą dabar rungtyniauti su tokiais garsiais pasaulyje žaidėjais. Niekada negalvojau apie „Ballon d'Or“ apdovanojimą ar kada nors tapti geriausiu pasaulyje futbolininku.

Geriausias pasaulyje žaidėjas yra čia ir jis yra L.Messi.

Ir dabar aš galiu jį pamatyti iš arti bei padėti jam aikštėje“, - spaudos konferencijoje kalbėjo Neymaras.

Gerų žodžių apie naująjį pirkinį negailėjo ir „Barcelona“ atstovai. Sporto direktorius Andoni Zubizarreta teigė, kad Neymaras yra vienas iš geriausių savo kartos talentų pasaulyje. „Mes džiaugiamės šiuo magišku vakaru kartu su juo ir visa komanda. Manau, ekipos draugai džiaugsis kartu dalindamiesi rūbine su Neymaru“, - kalbėjo buvęs žymus „Barcelona“ ir Ispanijos rinktinės vartininkas A.Zubizarreta.