M.Pellegrini patvirtino apie susitarimą su "Man City" klubu © Eurofootball.lt
Ilgą laiką pasaulio futbolo žiniasklaidos puslapiuose aptarinėjama tema apie naująjį Anglijos vicečempionų „Manchester City“ trenerį, atrodo, netrukus turės pabaigą. Dabartinis „Malaga“ klubo treneris Manuelis Pellegrini patvirtino apie žodinį susitarimą su Anglijos komanda.

„Turiu žodinį susitarimą su komanda ir tikiuosi, kad greitai šis reikalas bus išspręstas“, – televizijai „Canal Sur“ prasitarė 59-erių metų „Malaga“ treneris.

Iš Čilės kilęs futbolo specialistas ilgą laiką buvo siejamas su „Manchester City“ klubu, iš kurio trenerio posto po sezono buvo atleistas italas Roberto Mancini. Visai neseniai M.Pellegrini oficialiai pranešė, kad po sezono neliks prie Malagos ekipos vairo.

„Šiandien mes dar nesame pasirašę sutarties. Tiesa yra tai, kad „Manchester City“ vadovai rodė didelį susidomėjimą manimi ir mes jau kurį laiką tarėmės dėl sąlygų. Vis dėlto, kol parašų ant sutarties nėra, negalima teigti, kad jau viskas baigta“, – teigė M.Pellegrini.

Goal.com teigia, kad čiliečio atvykimas turėtų padėti persigalvoti puolėjui Carlosui Tevezui, kuris nori palikti Anglijos ekipą. „Manchester City“ vadovai taip pat tikisi, kad M.Pellegrini į ekipą padės prisivilioti „Malaga“ jaunąją žvaigždę Isco.

Andalūzijos klubui Ispanijos pirmenybėse liko vienerios rungtynės – šeštadienį išvykoje su „Barcelona“. Prieš paskutinį turą „Malaga“ rikiuojasi šešta ir aukščiau pakilti galimybių neturi, tačiau laipteliu žemiau esantys Sevilijos „Real Betis“ futbolininkai atsilieka dviem taškais ir viliasi pavyti andalūzus bei iškovoti vietą UEFA Europos lygoje.