M.Stankevičius neketina palikti "Lazio" ekipos © Eurofootball.lt
Sudėtingiausią karjeros sezoną Marius Stankevičius baigė iškėlęs į viršų Italijos taurę. Nors Romos „Lazio” futbolininką šįmet persekiojo ligos, į Lietuvos rinktinės stovyklą jis atvyks kupinas ryžto įrodyti, jog pagaliau atsigavo po traumų.

„Sezonas komandai tikrai buvo sėkmingas. Pradžia buvo labai gera, antroji pusė – galbūt prastesnė, bet daug ką lėmė svarbūs niuansai.

Komanda sužaidė beveik 60 rungtynių – dalyvavome ne tik „Serie A” čempionate, pasiekėme taurės finalą, bet toli nužygiavome ir Europos lygos turnyre", - kalbėjo gynėjas.

„Asmeniškai man buvo sunkus sezonas. Po traumos pradėjau ruoštis su kartu su kitais, kai čempionatas buvo prasidėjęs. Treneris jau buvo sudaręs savo komandą, todėl prasimušti į sudėtį buvo tikrai sudėtinga.

Kai pagaliau atsigavau ir jau buvau neblogos formos, pasigavau infekciją. Ji vėl ilgam išmušė iš vėžių. Atrodo, viskas ėjosi geryn, bet vėl patyriau nuosmukį. Aišku, tai atsiliepė ir psichologiškai.

Bet gerai, kad viskas taip gerai baigėsi ir iškovojome taurę.

Metai buvo sunkūs, bet jie tikrai pozityvūs. Juk svarbiausia – gerai užbaigti, nes tuomet gali gerai pradėti kitą sezoną.

Aš tikiuosi, kad čia būsiu. Reikia tik stengtis, kad nekamuotų traumos, tuomet galėsiu daugiau žaisti.

Svarbiausia – sveikata, o visa kita ateis savaime“, - tikino M.Stankevičius.