"Juventus" pasiūlymas už S.Jovetičių - 18 milijonų eurų ir du žaidėjai © Eurofootball.lt
Šią vasarą Florencijos „Fiorentina“ klubą nusprendęs palikti perspektyvusis Stevanas Jovetičius tapo karšta žaidėjų rinkos preke.

Turino „Juventus“ klubas tikisi įsigyti Juodkalnijos nacionalinės rinktinės puolėją už 18 milijonų eurų bei į sandorį įtraukti du komandos žaidėjus.

Įtakingas Italijos dienraštis „La Gazzetta dello Sport“ praneša, jog „Juventus“ derybininkų susitikimas su 23 metų futbolininko agentu praėjo sėkmingai ir teliko susitarti dėl perėjimo su pačiu Florencijos klubu.

Ne paslaptis, jog „Fiorentina“ savo žvaigždę vertina 30 milijonų eurų, tačiau „Juventus“ tikisi, jog „purpuriniai“ sutiks parduoti S.Jovetičių už 18 milijonų eurų ir du Turino ekipos žaidėjus.

Italijos dienraštis skelbia, jog į Florenciją gali išvykti šį sezoną komandoje neprigijęs saugas Mauricio Isla bei vienas iš puolėjų – Sebastianas Giovinco, Alessandro Matri arba Fabio Quagliarella.

Praėjusiame Italijos „Serie A“ pirmenybių sezone S.Jovetičius sužaidė 31 mačą, pelnė 13 įvarčių ir atliko 5 rezultatyvius perdavimus.