"Santos" atmetė pirmą "Barcelona" pasiūlymą dėl Neymaro © Eurofootball.lt
Brazilijoje viešintiems "Barcelona" klubo derybininkams kol kas nepavyko įtikinti "Santos" vadovų parduoti ekipos žvaigždę Neymarą.

Pasak Ispanijos sporto dienraščių, katalonai už 55 procentus teisių į puolėją pasiūlė 18 milijonų eurų, tačiau "Santos" ekipos tokia suma netenkino ir pasiūlymas buvo atmestas.

Kaip teigia Katalonijoje leidžiamas dienraštis "El Mundo Deportivo", trečiadienį už Neymarą siūlomą sumą "Barcelona" padidino iki 20 milijonų eurų ir laukia brazilų atsakymo. "Santos" klubui taip pat pateiktas pasiūlymas sužaisti draugiškas rungtynes su katalonais, o iš jų gautas visas pelnas atitektų Brazilijos komandai.

Jei Ispanijos čempionų derybininkai sėkmingai užbaigs pokalbius su "Santos", jiems dar teks derėtis su investicinėmis sporto grupėmis "DIS" ir "TEISA", kurioms priklauso likę 45 procentai teisių į Neymarą. Manoma, kad visa futbolininko kaina gali siekti 40-50 milijonų eurų.

Neoficialiais duomenimis, "Santos" žvaigždę Neymarą savo gretose taip pat norėtų matyti Ispanijos bei Anglijos vicečempionai Madrido "Real" bei "Manchester City".