Oficialu: "Real" klubą po sezono paliks J.Mourinho © Eurofootball.lt
Oficialioje Madrido „Real“ klubo spaudos konferencijoje buvo patvirtinta, jog vyriausiasis treneris Jose Mourinho po sezono trauksis iš posto.

Pirmadienio vakarą karališkojo klubo prezidentas Florentino Perezas viešai spaudos konferencijoje pasakojo apie klubo sprendimą.

Šį sezoną „Real“ klubui nepavyko iškovoti nei vieno titulo. Dar penktadienį „baltieji“ savo žiūrovų akivaizdoje varžėsi dėl „Copa del Rey“ trofėjus, tačiau pranašesni buvo Madrido „Atletico“ futbolininkai.

Jau kurį laiką Jose Mourinho ateitis Madride buvo neaiški. Beveik nebuvo abejojama, jog portugalas paliks Ispaniją ir sugrįš į Angliją, kur veikiausiai užims Londono „Chelsea“ trenerio vairą.

„Manau, jog dabar yra tinkamiausias laikas pasakyti, jog Jose Mourinho po sezono nebetreniruos „Real“ komandos“, - pareiškė F.Perezas. - Norime padėkoti šiam strategui už sunkų darbą per trejus metus. Dabar belieka jam palinkėti tik sėkmės.“

„Šį sezoną trofėjais negalime pasigirti. „Real“ klubui yra iškeliami didesni reikalavimai, todėl mes esame nepatenkinti, kaip ir pats treneris“, - pridūrė prezidentas.

F.Perezas apie naująjį trenerį kalba atsargiai, tačiau pagrindinis kandidatas perimti „Real“ vairą yra Carlo Ancelotti, kuris viešai užsiminė ketinantis palikti PSG.