Mourinho skaičiuoja paskutines valandas "Real" klube: jis gali būti atleistas dar šiandien © Eurofootball.lt
Jose Mourinho skaičiuoja paskutines valandas Madrido "Real" klube. Anot Ispanijos spaudos, portugalas bus atleistas dar nepasibaigus šiam sezonui.

Tikėtasi, kad dar trejus metus turinti galioti specialisto sutartis bus nutraukta birželio mėnesį, sužaidus paskutinį sezono mačą, tačiau nesėkminga sezono pabaiga - pralaimėjimas Ispanijos Karaliaus taurės finale Madrido "Atletico" - ir vidiniai kivirčai paskatino "Real" prezidentą Florentino Perezą paspartinti procesą.

Nacionalinėse pirmenybėse sostinės komandai liko sužaisti dvejas rungtynes - su "Real Sociedad" išvykoje ir galiausiai "Osasuna" namuose, - kuriose stratego pareigas veikiausiai eis rezervinės ekipos treneris Alberto Torilas.

Pats Mourinho, kurio karjera greičiausiai vėl pakryps į Londono "Chelsea", norėtų garbingai užbaigti sezoną ir tuomet pasitraukti, tačiau jau pirmadienį šaukiamas "Real" valdybos posėdis, kur bus sprendžiamas jo likimas. Per trejus metus Madride jam pavyko iškovoti tik vieną Ispanijos čempiono titulą bei po kartą laimėti Ispanijos Karaliaus taurę ir Supertaurę.

To, kad yra sulaukęs pasiūlymo perimti Karališkojo klubo vairą iš Mourinho, nebeslepia ir PSG strategas Carlo Ancelotti. Tiesa, kol kas neaišku, ar prancūzai išleis italą, mat jis turi galiojantį kontraktą.