J.Mourinho boikotavo bendrus komandos pietus © Eurofootball.lt
Madrido „Real“ futbolo klubo žaidėjai vakar susirinko bendrų komandinių pietų. Prie bendro stalo nebuvo matyti nei ekipos trenerio portugalo Jose Mourinho, nei likusių trenerio štabo narų, tačiau buvo kiti žaidėjams artimi darbuotojai, – rašo Ispanijos dienraštis as.com.

Faktas, kad Mou nedalyvavo bendruose komandos pietuose prieš penktadienio Karaliaus taurės (Copa del Rey) finalo dvikovą su Madrido „Atletico“ komanda, yra labai iškalbingas. Treneris per visą „Real“ komandoje buvimo laiką kartu su žaidėjais yra pietavęs tris kartus. Tai, kad jo nėra, įrodo komandos pasidalijimą į dvi stovyklas – trenerio ir žaidėjų.

Susitikime dalyvavo dauguma komandos futbolininkų. Jos kapitonai Ikeras Casillasas ir Sergio Ramosas tikisi, kad bendras laikas kartu dar labiau suvienys ekipą ir penktadienį ji iškovos dar vieną Karaliaus taurę.

S.Ramosas socialiniame tinkle „Twitter“ publikavo nuotrauką, kurioje jis yra kartu su kitais komandos draugais – Pepe, I.Casillasu, Cristiano Ronaldo, Gonzalo Higuainu ir Fabio Coentrao. Dalis šių žaidėjų yra būtent tie, su kuriais „misteris“ pastaruoju metu turėjo nemalonių asmeninių susidūrimų.

Prierašas po nuotrauka skelbė: „Pietūs su kolegomis. Puikus laikas!“

Už pietus mokėjo šių metų naujokai – Luka Modričius, Diego Lopezas ir Michaelis Essienas.