"Man Utd" triumfo parade - tūkstančiai gerbėjų ir nesuvaldomas šėlsmas (VIDEO) © Eurofootball.lt
Dešimtys tūkstančių „Manchester United“ sirgalių pirmadienį užplūdo gatves, kad pasveikintų savo dievaičius su dvidešimtuoju Anglijos titulu istorijoje ir dar kartą garsiai padėkotų treneriui serui Alexui Fergusonui, kuris po sezono paliks klubą.

„Raudonieji velniai“ dar sekmadienį virš galvų iškėlė iš anksto iškovotą „Premier“ lygos trofėjų, o vėliau linksmybes tęsė baruose.

Pirmadienio paradas truko ilgiau nei valandą.

„Sekmadienį buvo diena, kurios aš niekada nepamiršiu. Mano šeima to niekad neužmirš“, - kalbėjo beveik 27 metus klubui atidavęs A. Fergusonas, kuriam „Manchester United“ sirgaliai „Old Trafford“ stadione surengė išskirtinę padėką. 2:1 laimėtas mačas su „Swansea City“ buvo paskutinis škoto pasirodymas prie ekipos vairo namuose.

„Jausmas neįtikėtinas. Tikrai buvo verta palaukti“, - su komandos draugais džiaugėsi Robinas van Persie.

Daugybė sirgalių nešėsi vėliavas, dėvėjo šalikus, o kai kurių veidus papuošė A. Fergusono kaukės. Dėl geresnio vaizdo kai kurie gerbėjai lipo ant namų stogų, prie šventės jungėsi ir biurų darbuotojai.

Futbolo aistruolių šėlsmą atlaikiusios Mančesterio gatvės turėtų dar kartą prabusti sekmadienį. Tuomet išvykoje „Manchester United“ ekipa su „West Bromwich Albion“ futbolininkais sužais paskutinį sezono mačą.