A.Vidalis: turime pakankamai potencialo prilygti "Bayern" ekipai © Eurofootball.lt
Netolimoje ateityje Turino „Juventus“ ekipa gali būti tokia pat pajėgi, kaip ir šį sezoną tiek Vokietijoje, tiek Europoje varžovus nuo kelio šluojantis Miuncheno „Bayern“, teigia Arturo Vidalis.

Abu klubai surėmė ginklus UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalyje, kuriame užtikrintą pergalę bendru rezultatu 4-0 iškovojo vokiečiai, o į finalą pateko 7-0 sutraiškę „Barcelona“ vienuolikę.

„Skirtumas tarp mūsų ir „Bayern“ yra akivaizdus, nes jie jau seniai dirba ties savo projektu, kurio dėka per pastaruosius metus tris kartus žaidė Čempionų lygos finale“, – konstatavo 25metų futbolininkas.

„Manau, kad „Juventus“ gali eiti vokiečių pramintu taku. Tiesa pasakius, esu įsitkinęs, kad šiuo metu esame stipresni nei „Bayern“ prieš keletą metų. Galime jiems prilygti“.

Praėjusį šeštadienį Italijos čempionų taurę į viršų kėlęs Čilės nacionalinės rinktinės saugas dienraščiui „Tuttosport“ duotame interviu taip pat pažymėjo, kad neplanuoja palikti „Juventus“ ekipos.

„Neturiu minčių apie išvykimą ir čia esu visiškai patenkintas. Žinoma, futbolas yra nenuspėjamas ir gali nutikti bet kas, tačiau Turine jaučiuosi laimingas“, – pažymėjo čilietis.

„Mano santykiai su treneriu Antonio Conte yra nepakartojami. Jis yra neeilinis treneris ir nuostabi asmenybė. Sirgaliai taip pat mane palaiko. Jie supranta, dėl ko aš kovoju aikštėje ir žino, kad kiekvieną kartą vilkėdamas „Juventus“ marškinėlius atiduodu visą savo širdį“, – tvirtino A.Vidalis.