Italijoje - favoritų pergalės ir lygiosios grandų akistatoje (VIDEO) © Eurofootball.lt
Sekmadienį Italijoje buvo žaidžiami 8 "Serie A" pirmenybių XXXVII-ojo turo susitikimai, kuriuose favoritai įrodė savo pranašumą.

Minimalią pergalę namuose iškovojo "Fiorentina" ekipa, palaužusi "Palermo" futbolininkus. "Viola" gretose pasižymėjo Luca Toni.

Savo komandą ir toliau į priekį veda Antonio Di Natale. Šįkart puolėjas pasižymėjo dubliu, o "Udinese" šventė pergalę 2 - 1 prieš "Atalanta".

Mariaus Stankevičiaus atstovaujama Romos "Lazio" ekipa 2 - 0 nugalėjo "Sampdoria". Įvarčius nugalėtojams mušė Sergio Floccari ir Antonio Candreva, varžovai rungtynes baigė mažumoje. Lietuvis aikštėje nepasirodė.

Vieninteliam iš favoritų, "Inter" klubui, nepavyko iškovoti pergalės. "Nerazzuri" išvykoje sužaidė nulinėmis lygiosiomis su "Genoa" ekipa.

"Napoli" ekipa 2 - 1 įveikė "Siena" futbolininkus. Savus žiūrovus nudžiugino Edinsonas Cavani ir Marekas Hamšikas.

Centrinėje turo dvikovoje tarp "Milan" ir "Roma" futbolininkų nugalėtojas nepaaiškėjo, o rungtynes baigė tik 20 žaidėjų. Šeimininkų gretose rungtynių nebaigė Sulley Muntari, išvarytas jau 41-ąją minutę, o sostinės klubas rungtynių pabaigoje neteko Francesco Totti.

Iki čempionato pabaigos liko vos vienas turas.

Rezultatai / Lentelė / Video:







FIORENTINA 1-0 PALERMO



NAPOLI 2-1 SIENA



LAZIO 2-0 SAMPDORIA



UDINESE 2-1 ATALANTA



GENOA 0-0 INTER