"Barcelona" iškovojo pergalę ir priartėjo titulo link (MAČŲ VIDEO) © Eurofootball.lt
Sekmadienį buvo sužaistos Ispanijos „Primera“ čempioanto 34-ojo turo rungtynės.

„Camp Nou“ stadione jėgas tarpusavyje išbandė vietos „Barcelona“ ir Sevilijos „Real Betis“. Šeimininkai vedami L.Messi iškovojo pergalę rezultatu 4-2.

Pirmajame kėlinyje pranašesni buvo svečiai iš Sevilijos. Jau 2-ąją minutę Manuelį Pinto po Alexo Martinezo perdavimo nuginklavo Dorlanas Pablonas.

Ilgai laukti šeimininkų atsako neprireikė, nes 9-ąją minutę rezultatą išlygino Alexis Sanchezas, kuris pasižymėjo po tikslaus Andreso Iniestos perdavimo.

Artėjant kėliniui į pabaigą „Real Betis“ futbolininkai surezgė ataką ir svečius į priekį išvedė įspūdingą įvartį pelnęs saugas Rubenas Perezas.

Antrajame kėlinyje „Barcelona“ įsibėgėjo iš naujo. Jau 56-ąją minutę rezultatą išlygino Davidas Villa, kurį tuoj pat pakeitė Lionelis Messi.

Vos įžengęs į aikštę argentinietis stojo mušti baudos smūgį, kurį puikiai realizavo ir išvedė ekipą į priekį. Visai netrukus tas pats L.Messi dar kartą nuginklavo vartininką.

„Barcelona“ kitą savaitgalį pergalės atveju užsitikrins Ispanijos čempionų vardą.

Kituose mačuose „Mallorca“ sužaidė taikiai su „Levante“, o „Zaragoza“ ir „Sevilla“ namuose nepaliko vilčių savo varžovams.

Rezultatai / Lentelė / Video:





Barcelona 4-2 Real Betis



Mallorca 1-1 Levante



Sevilla 3-0 Espanyol



Zaragoza 3-0 Vallecano