T.Vilanova: C.Fabregas yra svarbus ir naudingas žaidėjas © Eurofootball.lt
Vyriausiasis "Barcelona" treneris Tito Vilanova paneigė žiniasklaidoje pasirodžiusius gandus apie galimą Cesco Fabregaso išvykimą.

Pastaruoju metu buvo skelbiama, jog saugas gali grįžti į Londono "Arsenal", o Italijos dienraščiai teigė, jog į 26 metų kataloną taikosi "AC Milan".

Tačiau Katalonijos klubo strategas šeštadienį surengtoje spaudos konferencijoje į tokius gandus nekreipė dėmesio.

"Cescas yra aukščiausio lygio žaidėjas ir jis labai naudingas komandai. Aš puikiai suprantu, kad po tokių pralaimėjimų, kokį patyrėme mače prieš "Bayern", daugelis ima pykti, ieško kaltų ir prasideda spėlionės dėl futbolininkų ateities, - pabrėžė T. Vilanova, aiškiai leisdamas suprasti, jog "Barcelona" nesiruošia parduoti savo žaidėjo.

Pasak trenerio, klubas labai stengėsi susigrąžinti C. Fabregasą ir tai nebuvo lengva.

"Pernai Cescas buvo antras antras pagal rezultatyvumą komandos žaidėjas, šiemet jis taip pat muša nemažai įvarčių, o tai tik dar kartą patvirtina jo vertę", - pažymėjo 44 metų specialistas.

26 metų C. Fabregas su Katalonijos klubu turi sutartį, galiojančią iki 2016 metų vasaros.

Šiame sezone oficialiose rungtynėse visuose turnyruose saugas iš viso įmušė 13 įvarčių ir pagal šį rodiklį nusileidžia tik vienu įvarčiu daugiau pelniusiam Davidui Villai. Tiesa, katalonas daugiau kartų pasižymėjo Ispanijos nacionalinėse pirmenybėse - 10, D. Villa - 8.