Heynckesas: su ir be Messi "Barcelona" yra skirtingos komandos © Eurofootball.lt
Miuncheno "Bayern" strategas Juppas Heynckesas negailėjo pagyrų savo auklėtiniams, kurie trečiadienį "Camp Nou" stadione 3-0 sutriuškino be sveikatos problemų turėjusio Lionelio Messi besivertusį "Barcelona" klubą.

VOkietijos čempionai, kuriems finale gegužės 25 dieną teks grumtis su Dortmundo "Borussia", sutraiškė varžovus bendru rezultatu 7-0 - tai didžiausias skirtumas Čempionų lygos pusfinalių istorijoje.

"Manau, buvo akivaizdu, jog žaidėme ypatingai susikoncentravę,- sakė Heynckesas. - Nuo pat pirmos minutės demonstravome tokį futbolą, kokį ir privalėjome. Futbolininkai suvokė taktinius nurodymus ir puikiai juos įgyvendino. Turbūt niekas nesitikėjo pergalės tokiu skirtumu.

"Puikiai pažįstu ispanišką futbolą, o ypač - "Barcelona" stilių ir filosofiją. Tačiau nėra prasmės neigti, kad "Barcelona" su ir be Lionelio Messi yra skirtingos komandos."

"Bayern" kapitonas Philippas Lahmas antrino treneriui: "Šį vakarą paminėsime išgerdami kelis bokalus alus, nes išvykoje 3-0 nugalėti "Barcelona" gali ne kiekvienas. Bet aš visuomet sakiau, kad turime ypatingų žaidėjų, kurie gali pasiekti didžių pergalių."