Santillana: "Real" prieš "Borussia" privalo kovoti iki pat mirties © Eurofootball.lt
Madrido „Real“ legenda Carlosas Santillana vis dar tiki, jog buvusiam klubui gali pavykti įveikti Dortmundo „Borussia“ ir keliauti į UEFA Čempionų lygos finalą, tačiau kovoti reikia iki pat mirties.

Priminsime, jog pirmosios rungtynės tarp šių ekipų baigėsi triuškinančia „geltonai juodų“ pergale 4-1 ir „Real“ turi namuose mažiausi pelnyti tris įvarčius, jei nori žaisti „Wembley“ stadione.

„Futbolo rungtynėse reikia netik rungtyniauti, reikia kai kuriuose momentuose sužaisti protingai ir ryžtingai“, - teigė 60-etis buvęs futbolininkas.

„Real“ pasiekti finalą yra beprotiškai sunku, nes „Borussia“ šiuo metu yra labai galinga. Jose Mourinho auklėtiniai privalo žaisti iki pat mirties“, - pridūrė C.Santillana.

Ispanui taip pat yra tekę žaisti atsakomąsias rungtynes, kuriuose priešininkų komanda turėjo įgijusi įtikinamą pranašumą, tačiau didžiulis pastangos padėjo atsitiesti ir žengti tolyn.

„Kai pirmąsias rungtynes pralaimėjome, persirengimo kambaryje kalbėjomės, jog „Santiago Bernabeu“ stadione mus gali pavykti atsitiesti, o vėliau tai ir įvyko“, - užbaigė „Real“ legenda.