Anglijos čempionai ant "Emirates" vejos žengs garbės koridoriumi © Eurofootball.lt
Londono „Arsenal“ klubo futbolininkai atliks įprastą procedūrą – priimant titulą užsitikrinusią „Manchester United“ ekipą, išsirikiuos garbės koridoriumi ir taip atiduos pagarbą čempionams.

Aštuonerius metus „kanonierių“ gretose rungtyniavęs Robinas van Persie pirmadienį savo „hat-trick‘u“ mače su „Aston Villa“ užtikrino čempionų titulą „raudoniesiems velniams“ ir į buvusios komandos tvirtovę grįš kaip naujasis čempionas.

Olandui ir kitiems Sero Alexo Fergusono vadovaujamos komandos nariams bus atiduota pagarba, kai „Arsenal“ futbolininkai suformuos stipriausiai Anglijos ekipai garbės koridorių.

„Noriu, kad Anglijos futbolo tradicijos būtų gerbiamos. Gerbiam Robiną van Persie, kaip ir kiekvieną žaidėją, kuris palieka komandą ir vėliau žaidžia mūsų stadione. Noriu, kad jam būtų atiduota pagarba“, - kalbėjo strategas Arsene‘as Wengeras.

„Jis yra didis talentas su pasaulinės klasės technika ir milžiniška patirtimi su nacionaline komanda bei Čempionų lygoje. Nebuvo jokių abejonių, kad jis pritaps Mančesteryje“.

„Manau, kad žaidimas „Arsenal“ klube jam padarė daug įtakos kaip futbolininkui. Komandai visada trūksta tokio gero žaidėjo, bet dabar situacija stabili. Pasitikime savo jėgomis ir trokštame laimėti. Turėsime pademonstruoti viską, ką mokame geriausiai, nepaisant to, kad „United“ jau bus atsipalaidavę“, - apie būsimas rungtynes kalbėjo prancūzas.

A.Wengeras teigia, kad ir ateinančią vasarą didžiausi „Arsenal“ konkurentai negailės pinigų komandų stiprinimui. Sklando vis daugiau gandų, kad kaimyninė „Chelsea“ ekipa prisivilios strategą Jose Mourinho ir pirks puolėją Radamelį Falcao.

„Bijau to, ką „Chelsea“ gali padaryti šią vasarą. Turime būti pasiruošę, kad jie vėl investuos daugiausiai. Girdėjome, kad jie ruošiasi pirkti Falcao, kai kurie net kalba, kad sandoris jau įvykęs, nors aš to negirdėjau“, - pabaigė strategas.