Mourinho: galiu susitaikyti su tuo, kad pralaimėjome pelnytai, tačiau Madride turime atsitiesti © Eurofootball.lt
Jose Mourinho pripažino - triuškinanti Dortmundo "Borussia" pergalė Čempionų lygos pirmajame pusfinalio mače buvo pelnyta.

Portugalo treniruojama Madrido "Real" ekipa išvykoje neturėjo ką priešpastatyti galingai rungtyniavusiems vokiečiams ir pralaimėjo 1-4, nors po pirmo kėlinio rezultatas dar buvo lygus.

"Manau, kad "Borussia" buvo daug geresnė komanda,- sakė specialistas. - Jie laimėjo kiekvieną dvikovą, buvo stipresni fiziškai ir psichologiškai, todėl nusipelnė laimėti.

"Kaip rezultatas iš 1-1 virto į 4-1? Nežinau. Tam prireikė vos keliolikos minučių. Lygioje vietoje prarasdavome kamuolį ir nesusidorojome su varžovų perėjimu iš gynybos į puolimą bei greitomis atakomis."

Mourinho gyrė keturis įvarčius įmušusį Robertą Lewandowski: "Apie jį viską žinojome, kiekvieną detalę, ir vis tiek leidome praktiškai netrukdomam įmušti tris įvarčius. Dėl to esu labai nusivylęs. Jis nusipelnė pagyrų už tai, ką padarė, tačiau reikia pasakyti, kad mes patys jam labai padėjome gauti geriausio mačo futbolininko titulą."

Ir pridūrė: "Kai pralaimime, bet nebūname to nusipelnę, man tai virsta drama, tačiau pelnytą pralaimėjimą galiu priimti. Be to, tikiu, kad Madride galime atsitiesti."