L.Messi ir Xavi po triuškinamo pralaimėjimo "Bayern": vokiečiai buvo per stiprūs mums © Eurofootball.lt
„Barcelona“ žvaigždė Lionelis Messi, po vakarykščio skaudaus pralaimėjimo Miuncheno „Bayern“ ekipai Čempionų lygos pusfinalyje 0:4, gyrė katalonų varžovus: „Jie įrodė, kad yra stipresni, už mus buvo aukštesni visa galva“, rašo as.com.

Po pralaimėjimo as.com atlikta skaitytojų apklausoje, ar L.Messi buvo pasiruošęs dvikovai po traumos, net 86 proc. skaitytojų pareiškė manantys, kad jis nebuvo pasirengęs mačui.

Pats argentinietis apie savo pasirodymą sakė: „Gaila, kad nieko negalėjom padaryti prieš tokią komandą. Aš pats jaučiausi gerai, nors kurį laiką dėl traumos nežaidžiau.“

Gegužės 1-ąją „Barcelonos“ laukia atsakomosios rungtynės „Camp Nou“ stadione. „Bus beprotiškai sunku pakeisti rezultatą, bet mes privalome galvoti, kaip tai padaryti. „Bayern“ yra nuostabi komanda, bet mėginsime atiduoti visas savo jėgas ir kovoti iki galo“, – teigė katalonų lyderis.

Jis tikina, kad komandai pavyks atsitiesti“„Reikia apsaugoti Ispanijos lygos titulą, liko dar keturios varžybos. Taip pat kovoti dėl Čempionų lygos, jei tai nepavyks – galvosime apie ateinantį sezoną.“

Tuo metu „Barcelona“ saugas Xavi Hernandezas žodžių į vatą nevynioja: „Vokiečiai buvo stipresni, man karūna nenukris, jei tą pripažinsiu“, rašo marca.com.

„Tai yra blogiausias rezultatas, kokio buvo galima tikėtis. Praktiškai nugalėti neįmanoma, bet reikia mėginti. Tai privalome padaryti dėl savęs ir dėl skydo – dėl komandos. Nepaisant to, kad tai beveik neįmanoma“, – pasikartojo katalonas.

„Fiziškai jie stipresni, aukštesni. Šį pranašumą jie išnaudojo ir tai nulėmė rezultatą, – kalbėjo Xavi. – Atakuodami beveik negalėjome judėti, nebuvo jokių galimybių. Išties, priešininkai puikiai išnaudojo savo progas. Be to, gindamiesi nuo mūsų, atliko įspūdingą darbą.“