Heynckesas: mano parengtos "Powerpoint" skaidrės padėjo "nulaužti" katalonų žaidimą © Eurofootball.lt
Miuncheno "Bayern" stratego Juppo Heynckeso nenustebino įspūdingas komandos pasirodymas pirmajame UEFA Čempionų lygos pusfinalio mače prieš "Barcelona" klubą.

Vokietijos čempionai sutraiškė Ispanijos pirmenybių lyderius 4-0 ir praktiškai užsitikrino vietą finale. Tam tereikės nebūti sutriuškintiems atsakomojoje dvikovoje Barselonoje.

"Visą šį sezoną demonstruojame neįtikėtiną futbolą,- sakė Heynckesas. - Todėl manęs nestebina, kad įmušėme keturis įvarčius. Tokiame lygyje žaidžiame jau labai ilgą laiką."

Nors katalonai kontroliavo kamuolį 63% laiko, į "Bayern" vartus jiems pavyko atlikti tik keturis smūgius.

"Prieš kiekvienerias rungtynes analizuoju varžovų žaidimą,- pridūrė strategas. - Kaip jie žaidžia? Kokį stilių demonstruoja? Kaip juda aikštėje? Privalu turėti nuo ko atsispirti ir aš tą padariau - parengiau "Powerpoint" skaidres, kuriose demonstravau, kaip rungtyniauja "Barcelona". Mano komanda buvo taktiškai labai disciplinuota."

Ir pridūrė: "Labai svarbu, kad nepraleidome nei vieno įvarčio, o tai, kad patys įmušėme keturis, yra dar maloniau. Tačiau negalima abejoti, jog "Barcelona" išlieka viena geriausių ekipų pasaulyje. Tai daro šią pergalę dar įspūdingesne."