Iš "Barcelona" palikta šlapia vieta - "Bayern" viena koja ČL finale (FOTO, VIDEO) © Eurofootball.lt
Nesustabdomai Miuncheno "Bayern" komandai priešnuodžių nerado ir "Barcelona" - antradienį vėlai vakare UEFA Čempionų lygos pirmajame pusfinalio mače savų žiūrovų palaikomi vokiečiai net 4-0 nušlavė Tito Vilanovos auklėtinius.

"Bayern" futbolininkai dėkoja gerbėjams už puikų palaikymą (AFP nuotr.)

Laukiamas dviejų Senojo žemyno futbolo gigantų nuožmus bei atkaklus mūšis neįvyko - aikštėje dominavo ir varžovus į šipulius daužė tik viena ekipa.

Katalonams

"Blusa" buvo nepastebima (AFP nuotr.)

nesugebėjo padėti ir po traumos startinėje vienuolikėje pasirodęs Lionelis Messi - "blusą" visiškai supančiojo šeimininkų gynyba.

Pirmuosius du kartus Victorui Valdesui kamuolį iš savų vartų tinklo teko liūdnai traukti, kuomet "bavarai" sėkmingai pasinaudojo akivaizdžia ūgio persvara - 25 minutę Thomasas Mulleris po Dante pergalės "antrajame aukšte" išvedė "Bayern" į priekį, o po pertraukos skirtumą greitai padvigubino Mario Gomezas.

Tuomet sekė kontroversiškas Arjeno Robbeno įvartis, o "Barcą" galutinai nuleisti galvą privertė po greitos kontratakos dublį įsirašęs Mulleris.

"Blaugrana" gali apeliuoti susitikimo arbitrui Viktorui Kassai, mat kartą Juppo Heynckeso kariauna pasižymėjo po nežymios nuošalės, o Robbenui padėjo Albą nugriovęs Mulleris, tačiau pastebėtina, jog vengras taip pat du sykius nematė ispanų žaidimo ranka baudos aikštelėje.

Jei šioje poroje jau viskas aišku, tai rytoj 21:45 Lietuvos laiku rungtynėse tarp Dortmundo "Borussia" ir Madrido "Real" futbolininkų visa intriga tik prieš akis.

Miuncheno "Bayern" 4 - 0 "Barcelona"
25' [1 - 0] T. Muller
49' [2 - 0] M. Gomez
73' [3 - 0] A. Robben
82' [4 - 0] T. Muller