PSG puolėjas Z.Ibrahimovičius - pakeliui į "Juventus"? © Eurofootball.lt
Turino „Juventus“ ir Zlatano Ibrahimovičiaus keliai gali ir vėl susikirsti.

Apie Paryžiaus „Saint-Germain“ ekipos atakų lyderio norą sugrįžti į Italiją rašo ne tik Prancūzijos, bet ir Italijos dienraščiai.

Ne paslaptis, kad su „Juventus“ klubu gerus santykius palaikintis Švedijos nacionalinės rinktinės žaidėjo agentas Mino Raiola pradėjo kalbėti apie galimą perėjimą.

„Akivaizdu, kad „bianconeri“ ekipai reikalingas aukštos klasės žaidėjas. Aš manau, kad šiuo metu Zlatanas gali suteikti daugiausiai garantijų“, – agento žodžius cituoja „La Gazzetta dello Sport“.

Praėjusią vasarą M.Raiolos ir „Juventus“ bendradarbiavimo vaisiumi tapo tuo metu „Manchester United“ klubui priklausęs talentingasis Paulas Pogba, kurio pasirodymai šį sezoną sužavėjo futbolo pasaulį.

Didžiausia Z.Ibrahimovičiaus perėjimo kliūtimi gali tapti milžniška puolėjo alga, kurios italų klubas nepajėgtų mokėti. Tiesa, praėjusį sausį M.Raiolos pastangomis „Manchester City“ puolėjas Mario Balotelli sutiko susimažinti atlyginimą vien tam, kad galėtų persikelti į „Milan“ klubą.

Manoma, jog panašus scenarijus gali pasikartoti dar kartą. Pats Z.Ibrahimovičius neslepia simpatijų savo buvusiam klubui: „Nežinau, ar iš tikrųjų „Juventus“ manimi domisi, tačiau jei tai tiesa, tuomet esu be galo pagerbtas. Šis klubas yra fantastiškas ir turi labai pajėgią komandą, kurioje man yra tekę rungtyniauti“.

Noro dirbti kartu su Z.Ibrahimovičiumi neslėpė ir „Juventus“ pergalių kalvis Antonio Conte, kuris viename interviu prisipažino, jog norėtų savo komandoje turėti vienu iš pajėgiausių planetos puolėjų įvardijamą švedą.

„La Gazetta dello Sport“ neseniai išplatinimo pranešimą, kuriame teigiama, jog A.Conte jau buvo susisiekęs su Z.Ibrahimovičiumi. Teigiama, kad strategas aptarė galimą puolėjo vaidmenį savo komandoje, kuris sudarytų galingą tandemą su ateinančią vasarą „Juventus“ gretas papildysiančiu Ispanijos nacionalinės rinktinės puolėju Fernando Llorente.

Alyvos į ugnį įpylė ir „Juventus“ klube direktoriaus pareigas einantis Pavelas Nedvedas, kuris ir yra M.Raiolą ir italų klubą jungiantis tiltas. Ne paslaptis, kad „super agentu“ vadinamas M.Raiola atstovavo P.Nedvedo interesus, kuomet čekas buvo profesionalus futbolininkas.

Kovo mėnesio pradžioje televizijos laidos metu paklaustas apie Z.Ibrahimovičių, P.Nedvedas atsakė: „Neslėpsiu fakto, jog man patinka Ibrahimovičius. Jis kartu su Lioneliu Messi ir Cristiano Ronaldo patenka į mano trijų geriausių planetos žaidėjų sąrašą. Be abejonės, Ibra būtų rimta paspirtis mūsų komandai. Kas jo nenorėtų?“.

Z.Ibrahimovčius „Juventus“ klube rungtyniavo nuo 2004 iki 2006 metų, sužaidė 70 mačų ir pelnė 23 įvarčius.