"Žalgiris" rezultatyviame mače palaužė svečius iš Gargždų, "Atlantas" įveikė "Kruoją" © Eurofootball.lt
Sekmadienį Lietuvoje žaidžiamos „SMScredit.lt A lygos“ 8-ojo turo rungtynės.

LFF stadione susitiko šeimininkai Vilniaus „Žalgiris“ ir Gargždų „Banga“. Atkaklioje kovoje nugalėtojais tapo Vilniaus komanda.

Pirmajame kėlinyje iniciatyvą turėjo šeimininkai, nors svečiai iš Gargždų kėlinio pabaigoje ne kartą grasino varžovų vartininkui. Jau 7-ąją rungtynių minutę „Žalgirį“ į priekį išvedė Mantas Kuklys, kuris kamuolį į vartų tinklą pasiuntė galva.

Vis dėlto Lietuvos vicečempionams rezultato ilgai išsaugoti nepavyko, nes 34-ąją minutę „Bangos“ futbolininkas Aurelijus Staponka pasižymėjo po puikios kontraatakos.

Antrajame kėlinyje išvydome rezultatyvias 45 minutes. 65-ąją minutę „žalgiriečius“ į priekį išvedė Rytis Leliūga, tačiau lygiai po dešimties minučių rezultatą išlygino Alexey‘us Alekseevas.

Vis dėlto vilniečiai stojo į lemiamą šturmą ir jau 79-ąją minutę Kamilis Bilinskis pelnė įvartį, o rungtynių pabaigoje pergalę užtvirtino Vedranas Gercas, kuris pasižymėjo po Jakubo Wilko perdavimo.

Kitame susitikime įtikinamą pergalę rezultatu 2-0 iškovojo Klaipėdos „Atlanto“ futbolininkui, kurie Gargžduose susigrūmė su Pakruojo „Kruoja“.

„Žalgiris“ 4 – 2 „Banga“
7‘ [1 – 0] M.Kuklys
34‘ [1 – 1] A.Staponka
65‘ [2 – 1] R.Leliūga
75‘ [2 – 2] A.Alekseev
79‘ [3 – 2] K.Bilinski
90‘ [4 – 2] V.Gercas

„Atlantas“ 2 – 0 „Kruoja“
14‘ [1 – 0] E.Razulis
44‘ [2 – 0] E.Razulis

Turnyrinė lentelė: