Suarezo "Liverpool" įkando "Chelsea" ekipai, "Tottenham" per 7 minutes susitvarkė su "Man City" (VIDEO) © Eurofootball.lt
Sekmadienį Anglijos "Premier" sužaistos dvi labai svarbios XXXIV turo rungtynės.

Dėl vietos kitų metų UEFA Čempionų lygos turnyre kovojantys Londono "Tottenham" futbolininkai savame "White Hart Line" stadione rezultatu 3-1 palaužė "Man City" ekipą.

Čempionų titulą ginantys Roberto Mancini auklėtiniai įsiveržė į priekį pačioje pirmojo kėlinio pradžioje, kuomet po Jameso Milnerio perdavimo pasižymėjo Samiras Nasri.

Šeimininkų atsako susirinkusiems gerbėjams reikėjo laukti ilgiau nei valandą, tačiau buvo verta - "pentinai" per septynias minutes pelnė tris įvarčius ir šventė labai svarbią pergalę.

Iš pradžių mačo pusiausvyrą atstatė Clintas Dempsey, "Tottenham" į priekį išvedė po keitimo pasirodęs Jermainas Defoe, o galutinį tašką padėjo Garethas Bale'as.

"Man City" pralaimėjimo sulaukęs "Man Utd" klubas jau rytoj galės užsitikrinti čempionato nugalėtojų titulą, jei namuose įveiks Birmingamo "Aston Villa" vienuolikę.


"Spurs" sulaukė gerų žinių ir iš "Anfield" stadiono, kur vietos "Liverpool" dramatiškai atėmė tris taškus iš Londono "Chelsea" komandos - teisėjo finalinis švilpukas paskelbė rezultatyvias lygiąsias 2-2.

Greito tempo gražioje dvikovoje didvyriu ir kartu anti-herojumi tapo Luisas Suarezas - puolėjas atliko tikslų perdavimą ir paskutinėmis susitikimo sekundėmis nuginklavo varžovų vartininką Petrą Cechą, tačiau labiau išsiskyrė skandalingu išsišokimu.

Urugvajietis ne tik kvailai baudos aikštelėje sužaidė ranka, kas leido Edenui Hazardui realizuoti 11 metrų baudinį, bet ir po grumtynių su Branislavu Ivanovičiumi šiam įkando.

Arbitras tokio Suarezo veiksmo nepastebėjo, tačiau neabejojama, jog futbolininkas iš drausmės komisijos susilauks ilgos diskvalifikacijos.

"Mėlynieji" taip pat gali būti nepatenkinti lemiamu įvarčiu, kuris krito 97 minutę, nors ketvirtasis teisėjas savo švieslentėje baigiantis pagrindiniam laikui parodė šešetą.

"Raudonųjų" gretose verta išskirti po pertraukos tarp kėlinių į aikštę žengusį buvusį "Chelsea" narį Danielį Sturridge'ą, kuris kaip ir Suarezas pasižymėjo rezultatyviu perdavimu ir įvarčiu.

Rezultatai / Lentelė / Video:





TOT 3 - 1 MCI:



LIV 2 - 2 CHE: