A lygoje - E.Razulio penkių įvarčių šou pažymėtas triuškinančia "Atlanto" pergale (VIDEO) © Eurofootball.lt
Antradienį buvo sužaistos dvejos „SMScredit.lt A lygos“ 6-ojo turo rungtynės.

„Šiaulų“ ekipa namuose priėmė svečius iš Tauragės. Rezultatyviame mače „Tauro“ futbolininkai patyrė pralaimėjimą rezultatu 4-2.

Pirmieji į priekį įsiveržė šeimininkai, kai 33-ąją minutę pasižymėjo Niko Tokičius. Vos po kelių minučių rezultatą išlygino Marius Kižys.

Antrajame kėlinyje kova prasidėjo iš naujo. Ilgai laukti įvarčių neprireikė – 52-ąją minutę šiauliečius į priekį ir vėl išvedė Rokas Gedminas.

70-ąją minutę į savus vartus įsispyrė „Tauro“ žaidėjas Mantas Lėkis. 77-ąją minutę svečiai iš Tauragės sušvelnino atsilikimą, kai įvartį pelnė Vytautas Dragūnevičius.

Po dviejų minučių rezultatą padvigubino nuo 11 metrų žymos pasižymėjęs ir šį sezoną A lygoje nesustabdomas George‘as Alaverdashvili.

Kitame susitikime žaidė Klaipėdos „Atlantas“ ir Alytaus „Dainava“. Triuškinančią pergalę iškovojo Evaldo Razulio vadami šeimininkai iš Vakarų Lietuvos.

Net penkis įvarčius į varžovų vartų tinklą pasiuntė E.Razulis, kuriam jau per pirmąjį kėlinį pavyko varžovų vartininką nuginkluoti keturis sykius, o savo jubiliejinį penktąjį įvartį futbolininkas pelnė antrajame kėlinyje.

81-ąją minutę šeimininkų gretose taip pat pasižymėjo Marius Papšys, tuo tarpu vienintelį įvartį varžovų iš Alytaus miesto pelnė Martynas Biržinis.

„Šiauliai“ 4 – 2 „Tauras“
33‘ [1 – 0] N.Tokič
37‘ [1 – 1] M.Kižys
52‘ [2 – 1] R.Gedminas
70‘ [3 – 1] M.Lėkis (į savus vartus)
77‘ [3 – 2] V.Dragūnevičius
79‘ [4 – 2] G.Alaverdashvili

[link="http://www.futbolo.tv/rungtynes/727/siauliai-tauras"]Įdomiausi rungtynių epizodai ir įvarčiai[/link]

„Atlantas“ 6 – 1 „Dainava“
23‘ [1 – 0] E.Razulis
30‘ [2 – 0] E.Razulis
43‘ [3 – 0] E.Razulis
45‘ [4 – 0] E.Razulis
48‘ [5 – 0] E.Razulis
56‘ [5 – 1] M.Biržinis
81‘ [6 – 1] M.Papšys

[link="http://www.futbolo.tv/rungtynes/728/atlantas-dainava"]Įdomiausi rungtynių epizodai ir įvarčiai[/link]

Turnyrinė lentelė: