"Everton" ekipos kapitonas P.Neville'as pasibaigus sezonui paliks komandą © Eurofootball.lt
Liverpulio „Everton“ klubo kapitonas Philas Neville‘as patvirtino, kad sezonui pasibaigus išvyks rungtyniauti į kitą komandą.

Aštuoneris metus „irisų“ gretose praleidusio futbolininko sutartis baigiasi po sezono ir naujo kontrakto jis pasirašyti neketina, tačiau svarstys pasiūlymus iš kitų „Premier“ lygos klubų.

P.Neville taip pat prisijungs prie Anglijos U-21 rinktinės trenerių štabo prieš šiais metais vyksiantį Europos čempionatą Izraelyje.

„Everton“ strategas Davidas Moyesas įsitikinęs, kad P.Neville‘as buvo vienas sėkmingiausių pirkinių, už kurį škotas sumokėjo 3,5 mln. svarų, kai šis 2005 metais persikėlė į „Goodison Park“ iš „Manchester United“ klubo.

2007-aisias metais anglas perėmė komandos kapitono raištį iš Davido Weiro, o jam pasitraukus šią rolę veikiausiai perims gynėjas Philas Jagielka.

„Man buvo garbė žaisti ir būti „Everton“ klubo kapitonu. Aš mėgavausi laiku, praleistu Mersisaide, ir iškelta galva paliksiu šią komandą. Norėčiau padėkoti treneriui, klubo vadovui, visam štabui ir žaidėjams už jų nenutrūkstamą paramą šiame klube. Ypatingą padėką norėčiau pareikšti nuostabiems fanams už pastaruosius aštuonerius metus. „Everton“ klubas visada išliks mano širdyje“, - kalbėjo komandos kapitonas.