Mancini: "Man Utd" nusipelnė laimėti "Premier" lygą © Eurofootball.lt
Roberto Mancini nebeturi vilčių apginti Anglijos "Premier" lygos čempionų titulą.

Italo auklėtiniai pirmadienį išvykoje 2-1 įveikė "Man Utd", tačiau 'raudonųjų velnių' pranašumas prieš "Man City" likus septyniems turams yra solidus ir siekia 12 taškų.

Paklaustas, ar ši pergalė grąžina intrigą kovoje dėl pirmos vietos, Mancini teigė: "Ne. Kova dėl pirmos vietos baigta. "Man Utd" laimėjo labai daug mačų, o paskutinį sykį prieš "Norwich" suklupo dar lapkričio mėnesį. Tačiau mes nusipelnėme laimėti, nes šį vakarą rungtyniavome geriau. Manau, įrodėme, kad skirtumas neturėtų būti 15 taškų."

Ir tęsė: "Turime taip žaisti ir kitą sezoną. Dabar bus du ar trys mėnesiai, per kuriuos stengsimės patobulėti. Bet dėl šio sezono klausimų nėra - "Man Utd" tikrai nusipelnė trofėjaus. Mums telieka užimti antrą vietą."

"Man Utd" strategas Fergusonas taip pat išliko ramus: "Jei pažvelgtume į šio klubo istoriją, mes paprastai patys sau apsunkiname situaciją ir verčiame aistruolius jaudintis. Skirtumas yra 12 taškų, bet nelaikysime to neabejotinu garantu. Tiesa, liko tik septynerios rungtynės, tad kiekviena pergalė mus artims prie trofėjaus."

Škotas taip pat teigė: "Nerungtyniavome blogai, todėl nesu nusivylęs. Tačiau manęs netenkina epizodai, kuomet praleidome įvarčius. Mums turbūt šiek tiek nepasisekė, nors visiems po rungtynių turėtų būti yra akivaizdu, kodėl šios dvi komandos yra geriausios šalyje."