Pedro ir Adriano grįžo į rikiuotę bei pradėjo treniruotis su "Barcelona" © Eurofootball.lt
Prieš savaitgalio mačą su "Mallorca" ekipa "Barcos" stovykloje - geros žinios.

Penktadienį kartu su komanda treniruotėje dalyvavo puolėjas Pedro Rodriguezas bei gynėjas Adriano Correia.

Tiesa, kol kas neaišku, ar abu futbolininkai gaus medikų leidimus žaisti visa jėga ir pateks į paraišką mačui su Balearų salų komanda.

P. Rodriguezas kojos traumą buvo patyręs pasaulio čempionato atrankos rungtynėse, kuriose Ispanijos nacionalinės rinktinė svečiuose 1:0 įveikė Prancūziją. Katalonijos ekipos futbolininkas tapo vienintelio įvarčio autoriumi, tačiau susitikimo nebaigė. Po medikų apžiūros Barselonoje paaiškėjo, kad puolėjas susižeidė koją - dešinės šlaunies raumenyje medikai aptiko nedidelį įtrūkimą.

Adriano analogišką kojos traumą patyrė kovo 17 dieną vykusiose Ispanijos čempionato rungtynėse su "Rayo Vallecano". Tuomet prognozuota, kad futbolininkas negalės žaisti nuo 4 iki 6 savaičių, tačiau dabar atrodo, jo pirminiai spėjimai nepasitvirtino. Gynėjas reabilitaciją turėtų baigti kur kas anksčiau ir, jei gaus komandos gydytojų leidimą, netrukus galės žaisti visa jėga.

Penktadienio treniruotėje kartu su komanda nedalyvavo tik ekipos kapitonas Carlesas Puyolis ir abu "Barcelona" argentiniečiai. Lionelis Messi ir Javieras Mascherano susižeidė Čempionų lygos ketvirtfinalio rungtynėse su "Paris Saint-Germain".

Beje, šiandien įvykusios treniruotės metu Katalonijos klubas sulaukė svečių. Į komandos sporto kompleksą be išankstinio įspėjimo atvyko UEFA dopingo kontrolės inspektoriai, kurie burtų keliu atrinko dešimt futbolininkų. Mėginius dopingo kontrolei davė J. Mascherano, Marcas Bartra, Jonathanas Dos Santosas, Jose Manuelis Pinto, Alexis Sanchezas, Adriano, Sergio Busquetsas, C. Puyolis, Pedro ir Danielis Alves. Netikėti UEFA inspektorių vizitai nieko nestebina, nes taip tikrinamos visos Čempionų lygos komandos.