Į Paryžių kartu su "Barcelona" išvyko J.Alba ir Xavi © Eurofootball.lt
Ispanijos rinktinės atrankos į pasaulio čempionatą mačuose traumas patyrę Jordi Alba ir Xavi su komanda vyksta į Paryžių.

"Barcelona" gynėjas susižeidė dvikovoje su Suomija. J. Alba aikštėje praleido visas 90 minučių, tačiau lygiosiomis 1:1 pasibaigusią dvikovą futbolininkas baigė kamuojamas kojos skausmų. Dešinėje jo šlaunyje medikai aptiko nedidelį raumens įtrūkimą.

Beveik analogiškomis aplinkybėmis iš rikiuotės buvo iškritęs ir Xavi. Akistatoje su Prancūzijos komanda, kurią minimalia persvara laimėjo ispanai, 33 metų futbolininkas aikštėje taip pat praleido visas 90 minučių ir nejuto jokių skausmų. Tačiau po rungtynių atliktų tyrimų metu paaiškėjo, kad saugas nestipriai pasitempė dešinės kojos pakinklinę sausgyslę.

Vis tik atrodo, jog abu futbolininkai spėjo pasveikti ir yra įtraukti į preliminarią paraišką.

Antradienį "Barcelona" Paryžiuje žais pirmąsias Čempionų lygos ketvirtfinalio rungtynes su "Paris Saint-Germain" ekipa, o Katalonijos klubui šiame mače jau vadovaus iš JAV grįžęs vyriausiasis treneris Tito Vilanova.

Dvikovoje "Parc des Princes" stadione "Barcelona" vartus ginti turėtų Victoras Valdesas, kuris dėl diskvalifikacijos vis dar negali rungtyniauti Ispanijos čempionate.

Tiesa, Katalonijos klubui atstovauti negalės puolėjas Pedro Rodriguezas - šiame mače aikštėje jis nepasirodys ir dėl viršyto geltonų kortelių limito, ir dėl kojos traumos.

Sveikatos problemų taip pat turi "Barcelona" kapitonas Carlesas Puyolis ir gynėjas brazilas Adriano.