Oficialu: A.Rimkevičius rungtyniaus Panevėžio "Ekrane" © Eurofootball.lt
Prie Panevėžio "Ekrano" oficialiai prisijungė geriausiuoju praėjusių metų Lietuvoje žaidžiančiu futbolininku išrinktas Artūras Rimkevičius. 29-erių metų puolėjas su Lietuvos čempionų klubu pasirašė 2 metų kontraktą.

2012-ųjų metų A Lygos sezone A.Rimkevičius pagerino visų laikų Lietuvos futbolo rezultatyvumo rekordą, įmušęs net 35 įvarčius per sezoną.

Didžiają karjeros dalį "Ekrano" naujokas praleido Lietuvoje, kur rungtyniavo FBK "Kauno", "Šilutės", "Atleto", "Tauro", "Nevėžio", "Vėtros" ekipose, o praėjusį sezoną rezultatyviai baigė Šiauliuose.

A.Rimkevičius taip pat ragavo ir legionieriaus duonos - 2006 ir 2008-aisiais puolėjas atstovavo Liepojos "Metalurgs" klubui, dar po metų rungtyniavo Suomijoje, o 2010-aisiais pasirašė sutartį su Graikijos Tripolės „Asteras“ klubu. Kitais metais jis buvo išnuomotas pirmojo diviziono PAO Ethnikós Peiraiás klubui.

2010-aisiais A.Rimkevičius debiutavo ir Lietuvos nacionalinėje rinktinėje, o iš viso sužaidė 7 rungtynes ir pelnė 3 įvarčius.

Pastaruoju metu A.Rimkevičius dalyvavo kelių užsienio klubų peržiūrose, kur patyrė traumą ir dar kurį laiką aikštėje negalės pasirodyti.