"Fiorentina" gynėjas S.Savičius ragina S.Jovetičių keltis į "Man City" © Eurofootball.lt
„Fiorentina“ klubo gynėjas Stefanas Savičius ragina komandos draugą Stevaną Jovetičių keltis į buvusią savo komandą „Manchester City“.

Iš Anglijos į Italiją žaisti persikėlęs futbolininkas įsitikinęs, kad kylanti Juodkalnijos rinktinės žvaigždė jau pasiruošęs žaisti viename iš elitinių Europos klubų.

„Jovetičius gali žaisti viename iš aukščiausio lygio klubų. Tikiuos, kad netrukus jis persikels į stipresnę komandą, linkiu jam to, nes jis – vienas iš mano artimiausių draugų“, - kalbėjo 22-ejų gynėjas.

„Rekomenduočiau jam „Manchester City“ klubą, nes tai kylanti komanda, kuri kiekvienais metais kovos dėl trofėjų ir varžysis Čempionų lygoje. Man ten buvo sunku, kadangi atkeliavau tiesiai iš Serbijos. Laimėjau lygą, tačiau nusprendžiau keltis į Italiją, nes norint tobulėt, reikia daugiau laiko praleisti aikštelėje“ , - tęsė S.Savičius.

„Jovetičiaus situacija yra kiek kitokia. Jis jau čia žaidė 5 metus, todėl iškart galėtų rungtyniauti su Tevezu ar Aguero. Jis yra pagalbinis puolėjas, panašus į Rooney, techniškas ir protingas su kamuoliu. Už aikštės ribų jis tylus, tačiau joje – tikras kovotojas“, - pagyrų komandos draugui negailėjo serbas.

Pats Jovetičius taip pat neatmetė galimybės artimiausiu metu keltis rungtyniauti į Angliją: „Smagu, kai tavimi domisi tokie klubai kaip „Arsenal“ ar „Manchester City“

„Tai – geras jausmas, kadangi Anglija turi, ko gero, stipriausią lygą pasaulyje. Jaučiuosi gerai ir Italijoje, tačiau „Premier“ lygoje futbolas aukščiausio lygio. Pažiūrėsim, kas nutiks ateityje“, - kalbėjo puolėjas.

„Fiorentina“ klubas teiktų pirmenybę parduoti Jovetičių į užsienį. Puolėjo situaciją taip pat stebi ir Turino „Juventus“.

S.Jovetičius savo išpirkoje turi numatytą 25 milijonų svarų sterlingų, tačiau rimčiausiai susidomėjęs „Arsenal“ klubas kol kas siūlo tik apie 20 milijonų sumą.