"Man Utd" vasarą mažins išlaidas algoms, tarp parduodamų žaidėjų - Hernandezas, Valencia ir Nani © Eurofootball.lt
"Man Utd" treneris Seras Aleksas Fergusonas pasibaigus sezonui rengiasi svarbioms komandos sudėties permainos.

Anot pranešimų, dėl vietos ekipoje negali būti ramūs tokie žinomi futbolininkai kaip Antonio Valencia, Nani, Andersonas, Javieras Hernandezas ir Andersas Lindegaardas.

Žengti ryžtingus žingsnius Mančesterio klubą paskatins finansinė situacija: prieš šį sezoną įsigytas Robinas van Persie uždirba net 292 tūkstančius eurų per savaitę, o tai gerokai padidino Anglijos vicečempionų išlaidas atlyginimams. Be to, už 20 milijonų eurų buvo įsigytas jaunasis Wilfriedas Zaha, tad pardavus esamus žaidėjus ir surinkus apie 80 milijonų eurų tikimasi padengti turimus įsipareigojimus.

"Fergusonas pasiryžo peržengti ribą, nes matė, kad Robinas labai sustiprins komandą ir kilstelės ją aukštyn. Dėl to buvo atidėti bandymai įsigyti tokius žaidėjus kaip Lucasas Moura iš PSG,- sakė "Goal.com" šaltinis. - Tačiau treneris žino, kad šią vasarą dėl to reikės gerokai apkarpyti išlaidas algoms."

Bene daugiausiai dėmesio iš kitų klubų turėtų sulaukti Hernandezas, kuriuo jau domisi Madrido "Atletico" ir Turino "Juventus".