Geriausioms "EuroFootball.lt" viktorinos komandoms - abonementai į "Žalgirio" rungtynes © Eurofootball.lt
VMFD „Žalgiris“ įsteigė pagrindinį „Eurofootball.lt“ viktorinos prizą - visą sezoną galiosiančius abonementus į komandos namų rungtynes

Jau šį šeštadienį vyksiančios itin didelio populiarumo sulaukusios ketvirtosios futbolo viktorinos žaidėjams – puiki žinia.

Geriausioms sezono komandoms Vilniaus miesto futbolo draugija „Žalgiris“ įteiks metinius abonementus.

„Pradėdamas rengti futbolo viktoriną nesitikėjau, kad ji sulauks tokio populiarumo, bet jau į antrąjį žaidimą netilpo visos norinčios komandos, kai kurių turėjau neberegistruoti", - sako viktorinos sumanytojas, klausimų rengėjas ir vedėjas Paulius Ambrazevičius.

„Labai smagu, kad šią iniciatyvą pastebėjo ir ją parėmė Vilniaus miesto futbolo draugija „Žalgiris“. Manau, kad žalgiriečių įsteigti prizai tikrai paskatins futbolo žinovus dar labiau varžytis ir siekti kuo aukštesnių vietų“, – teigia P. Ambrazevičius.

Lapkritį prasidėjusioje ir kiekvieną mėnesį vykstančioje futbolo viktorinoje kaskart dalyvauja daugiau kaip 150 futbolo mėgėjų, susiskirsčiusių į kiek daugiau nei 30 komandų.

Tarp viktorinoje dalyvavusių ar dalyvaujančių žaidėjų galima išvysti ir žalgiriečius - Algį Jankauską, Pavelą Komolovą, ištikimiausių žaliai baltų fanų „Pietų IV“ atstovus.

Žaidime nuolat dalyvauja žinomi Lietuvos futbolo komentatoriai, futbolo portalų eurofootball.lt ir penalty.lt, Lietuvos futbolo federacijos komandos, visuomenės veikėjai, Sekmadienio futbolo lygos žaidėjai ir kiti futbolo entuziastai.

Kiekvieno žaidimo nugalėtojai apdovanojami prizais, kuriuos įsteigia baras „Juoda Raudona“, Lietuvos futbolo federacija, „Viasat“ ir kiti rėmėjai.

Šiuo metu didžiausius šansus iškovoti „Žalgirio“ abonementus turi komanda, kurioje žaidžia puikiai visuomenei pažįstami žmonės – komikas Mantas Katleris, televizijos žaidimo „Kas? Kur? Kada?“ dalyvis Andrius Zimaitis ir jų kolegos – įpusėjus turnyrui (po 3 žaidimų iš 6) futbolo viktorinos lyderiai yra surinkę 28 įskaitinius taškus iš 30 galimų.

Antri bendroje įskaitoje – „Viasat Sport Baltic“ komentatoriai. Šioje komandoje nuolat žaidžia Nerijus Kesminas, Gediminas Reklaitis, Maksimas Vojevodinas, Vaidas Čeponis ir FA „Žalgirietis“ direktorius Žydrūnas Grudzinskas. Jie yra surinkę 22 taškus.

Trečiąją vietą užima komanda „Juventus“, kurios gretose – protų kovų asas, sporto žurnalistas ir komentatorius Robertas Petrauskas. „Juventus“ sąskaitoje – 20 įskaitinių taškų.

Kita viktorina vyks jau kovo 16 dieną, šeštadienį, bare „Juoda raudona“, nuo 16:30.

Registracija komandoms – el. pašto adresu [email protected].

Vienoje komandoje gali būti ne daugiau nei 6 žaidėjai, tarp turų jie gali keistis. Žaidimo kaina vienam dalyviui – 5 Lt.

Primename, jog šeštadienį rungtynes sostinėje žais ir Vilniaus miesto futbolo draugijos „Žalgiris“ komanda. A lygos III turo mače žalgiriečiai „Sportima“ manieže 14 valandą susitiks su FK „Šiauliai“ klubu.