"El Clasico" sugrįžta į "Santiago Bernabeu": ar atkeršys "Barcelona" Madrido komandai? © Eurofootball.lt
Šiandien ir vėl futbolo mylėtojai galės mėgautis „El Clasico“ rungtynėmis. Šį kartą kova persikelia į „Santiago Bernabeu“ stadioną, kur Madrido „Real“ ir „Barcelona“ klubai kovos dėl trejų taškų Ispanijos „Primera“ čempionate.

Kiek anksčiau, antradienį abu Ispanijos grandai susitiko Karaliaus taurės atsakomosiose pusfinalio rungtynėse. „Camp Nou“ stadione žaidęs karališkasis klubas be didesnio vargo įveikė „Barca“ ir užsitikrino kelialapį į finalą.

Šios rungtynės Ispanijos čempionate yra beveik nieko nelemiančios, nes pirmoje vietoje esantys katalonai nuo trečioje vietoje likusios „Real“ ekipos turi 14 taškų pranašumą. Jose Mourinho auklėtiniams ši pergalė yra reikalinga kovojant dėl antrosios vietos su Madrido „Atletico“.

Pastaruoju metu vis geresnę sportinę formą demonstruojantys „madridiečiai“ per pastaruosius penkis mačus iškovojo keturias pergales ir UEFA Čempionų lygoje sužaidė lygiosiomis su „Man Utd“ ekipa.

Laikinojo trenerio Jordi Roura auklėtinių rezultatai pastaruoju metu nedžiugina. Iš penkių susitikimų tris kartus šventė pergales, o du kartus patyrė skaudžius pralaimėjimus.

Net neabejojama, jog startinė „Real“ sudėtis bus kitokia nei Karaliaus taurės rungtynėse. J.Mourinho turėtų suteikti savo komandos lyderiams poilsio prieš artėjančią lemiamą dvikovą Mančesteryję.

Varžovų iš Barselonos sudėtis taip pat turėtų šiek tiek pasikeisti. Prieš kelias dienas buvo abejojama ar Lionelis Messi galės padėti komandai šiame susitikime, tačiau argentinietis jau ketvirtadienį treniravosi su kitais futbolininkais. Abejojama ar katalonams padės saugas Cescas Fabregasas.

„Real“ žaidėjai, kurie negalės rungtyniauti: Angelis Di Maria (suspenduotas) ir Ikeras Casillasas (trauma)

„Barcelona“ žaidėjai, kurie negalės rungtyniauti: Xavi (trauma), Adriano (trauma) ir Alexas Songas (trauma).

Prognozuojamos startinės sudėtys:

[imgr]http://www.eurofootball.lt/img/large_pictures/sud%C4%97tys.JPG[/img]