"Milan" atnaujino sutartį su jaunuoju komandos lyderiu Stephanu El Shaarawy © Eurofootball.lt
Italijos „Serie A“ futbolo pirmenybėse trečioje vietoje žygiuojantis „Milan“ klubas atnaujino sutartį su dvidešimtmečiu komandos lyderiu Stephanu El Shaarawy.

Buvusi žaidėjo sutartis pratęsta vieneriais metais ir dabar galios iki 2018 metų vasaros. „Milan“ bando apsaugoti savo jaunąjį lyderį nuo kitų klubų dėmesio, mat vos 20 metų sulaukęs S.El Shaarawy šį sezoną per 33 rungtynes jau įmušė 18 įvarčių ir atliko 5 rezultatyvius perdavimus. Puolėjas yra rezultatyviausias „Rossoneri“ žaidėjas.

Italijoje išeivių iš Egipto šeimoje gimęs futbolininkas į Milano ekipą iš „Genoa“ vienuolikės atvyko 2011 metų vasarą ir dabar yra tvirtas pagrindinės sudėties futbolininkas. Puolėjas, vasarą iš komandos pasitraukus ligtoliniam ekipos lyderiui Zlatanui Ibrahimovičiui, šį sezoną demonstruoja puikią sportinę formą ir jau patraukė tokių klubų kaip „Manchester United“ ir „Manchester City“ dėmesį.

Lombardijos ekipa už puolėją 2011-aisiais sumokėjo 15,5 mln. eurų, tačiau jau dabar kai kurių futbolo specialistų jis yra vertinamas mažiausiai antra tiek.

Italijos pilietybę turintis futbolininkas žaidė įvaraus amžiaus šalies jaunimo rinktinėse – nuo U-16 iki U-21. Pernai jis patraukė ir pagrindinės vyrų rinktinės trenerio Cesare Prandelli dėmesį ir jau žaidė trijuose susitikimuos bei kartą pasižymėjo įvarčiu.