S.Ramosas: palaikau "Barcelona" ekipą, kai ši žaidžia prieš užsienio klubus (2 VIDEO) © Eurofootball.lt
Madrido "Real" gynėjas Sergio Ramosas tikina palaikąs aršiausią varžovę "Barcelona" ekipą tuomet, kuomet ši rungtyniauja prieš užsienio klubus.

Televizijos laidoje "El Hormiguero" futbolininkas sakė: "Kai ispanai rungtyniauja prieš užsieniečius, visuomet palaikau savus, ir visai nesvarbu, ar tai "Barcelona" ar kita komanda."

Ramosas taip pat prisiminė nevykusį 11 metrų baudinį praėjusio sezono Čempionų lygos pusfinalyje su Miuncheno "Bayern", kuris tapo interneto pajuokų objektu. Nepaisant to, ispanas nepalūžo ir vasarą vykusio Europos čempionato pusfinalyje nestipriu smūgiu pasiuntė kamuolį į tinklą pusfinalyje su Portugalija.

"Man patinka tokiais svarbais momentais prisiimti atsakomybę. Žinoma, buvau be galo nusivylęs, kai nepasisekė prieš Miuncheno klubą, kentėjo ir mano sesuo bei mama,- sakė Ramosas.

"Tačiau baudinių neįmuša visi, net ir patys geriausi futbolininkai. Tą pačią dieną, kai neįmušiau į "Bayern" vartus, pasakiau mamai, kad kitą sykį mušiu nestipriai ir į vartų vidurį. Buvo nesunku tą padaryti, nes niekas nesitikėjo."

Nesėkmingas smūgis Čempionų lygoje:



Įvartis į portugalų vartus: