Laikinasis "Barcelona" treneris J.Roura: ši komanda visada mokėjo atsitiesti © Eurofootball.lt
Laikinai "Barcelona" ekipai vadovaujantis Jordi Roura pareiškė tikįs, kad jo auklėtiniai pasistengs kuo greičiau pamiršti nesėkmę Milane ir savaitgalį žengs dar vieną svarbų žingsni Primeros čempionų vardų link.

"Dabar labai svarbu nusiraminti ir užtikrintai sužaisti Ispanijos pirmenybių rungtynes. Dvikova yra reikšminga dar ir tuo, kad pergalė vėl suteiktų futbolininkams daugiau pasitikėjimo bei grąžintų gerą ūpą. Aš taip pat labai tikiuosi, kad mūsų sirgaliai gausiai susirinks į stadioną, nors rungtynės vyks vėlai, o sinoptikai neprognozuoja labai gero oro. Mums yra svarbi fanų parama", - spaudos konferencijoje teigė laikinasis Katalonijos komandos strategas.

Paklaustas apie nuotaikas po pralaimėjimo Čempionų lygoje, J. Roura atviravo: "Tai visiškai normalu - žaidėjai buvo nusiminę ir aš juos puikiai suprantu. Manęs nė kiek nenustebino ir tai, kad futbolininkai labai savikritiškai vertino savo veiksmus aikštėje. Labai svarbu, kaip komanda reaguoja į nesėkmę".

Tito Vilanovos asistentas užtikrino, kad šeštadienį "Barcelona" į Camp Nou stadioną žengs vėl nusiteikusi pademonstruoti aukščiausio lygio futbolą.

"Aš žinau, kad ši komanda visada mokėjo atsitiesti po pralaimėjimų", - teigė J. Roura, kuris spaudos konferencijoje nepamiršo pasidžiaugti ir Erico Abidalio sugrįžimu.

Davido Villos situaciją specialistas apibūdino taip: "Jis sunkiai treniravosi visą savaitę, o tai reiškia, kad puolime mes vėl turėsime daugiau galimybių".