"Barcelona" sustabdyta: "Milan" į "Camp Nou" vešis dviejų "sausų" įvarčių persvarą (MAČŲ VIDEO) © Eurofootball.lt
Šį sezoną Ispanijos "Primera" pirmenybėse sau lygių neturinti "Barcelona" turės gerokai paprakaituoti norėdama patekti į UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalį.

Trečiadienį vėlai vakare sužaistame prestižiškiausio Senojo žemyno futbolo turnyro aštuntfinalio pirmajame mače "San Siro" stadione "Milan" savo gerbėjams padovanojo pergalę, apie kurią šie prieš rungtynes tikriausiai net nesvajojo.

Massimiliano Allegri auklėtiniai ne tik aklinai uždarė visą katalonų puolimą, bet ir patys sugebėjo regzti pavojingas atakas, kurių dvi pasibaigė tiksliais smūgiais į svečių vartus.

Nors "Milan" pranašumas prieš "Barcą" abejonių nekėlė, tačiau Ispanijos komandos fanai galės gintis, jog bent vieno įvarčio italai tikrai nenusipelnė.

Būtent pirmąjį kartą, kuomet Victoras Valdesas buvo priverstas traukti kamuolį iš savų vartų tinklo po Kevino-Prince'o Boatengo šūvio, teisėjas nepastebėjo, jog Cristianas Zapata perdavimą saugui atliko ranka.

Kamuolį aikštės viduryje bergždžiai stumdžiusi ir spragų varžovų gynyboje neradusi "blaugrana" vėl buvo nubausta greitos kontratakos metu 81 minutę - iš artimos distancijos pasižymėjo Sulley Ali Muntari.

Išlaikiusi vartus "sausus" madų sostinės komanda į "Camp Nou" kovo 12 dieną važiuos žinodama, jog vienintelis jų įvartis Barselonoje gali būti aukso vertės - praleidę šeimininkai turės galvoti, kaip net keturis kartus "sulaužyti" geležinę "Milan" gynybą.

Tuo tarpu kitose rungtynėse Stambule tarp vietos "Galatasaray" ir Gelzenkircheno "Schalke" vienuolikių teisėjo finalinis švilpukas užfiksavo lygiąsias 1-1.

Verta pastebėji, jog vėl apie save priminė Burakas Yilmazas, rezultatyviausių turnyro žaidėjų kategorijoje su 7 tiksliais smūgiais pavijęs Madrido "Real" žvaigždę Cristiano Ronaldo.

"Milan" 2 - 0 "Barcelona"
57' [1 - 0] K. Boateng
81' [2 - 0] S.A. Muntari



Stambulo "Galatasaray" 1 - 1 Gelzenkircheno "Schalke"
12' [1 - 0] B. Yilmaz
45' [1 - 1] J. Jones