Vilčių neprarandantis Wengeras: "Bayern" mus baudė net už mažiausią klaidelę © Eurofootball.lt
Miuncheno "Bayern" Londone be didesnio vargo įveikė Londono "Arsenal", tačiau Anglijos ekipos strategas Arsene'as Wengeras nepraranda vilčių patekti į Čempionų lygos ketvirtfinalį.

Antradienio vakarą "Emirates" stadione Vokietijos vicečempionai pasiuntė šeimininkus į gilų nokdauną laimėdami mačą 3-1.

"Nesislėpkime nuo tiesos. Iškovoti pergalę prieš tokį varžovą bus nepaprastai sudėtinga, tačiau reikės atiduoti visas jėgas ir tikėtis sėkmės,- sakė Wengeras. - Kaunamės dvejuose frontuose ir dabar turbūt lengviau tikėtis patekti tarp keturių stipriausių "Premier" lygos ekipų, nei žengti į ketvirtfinalį, tačiau negalime pasiduoti iš anksto."

Ir pridūrė: "Rungtyniavome prieš galingą komandą, kuri pasinaudojo visomis pirmajame kėlinyje susikurtomis progomis. Mes nervinomės, o "Bayern" pasitikėjo savo jėgomis, todėl brangiai sumokėjome."

Tuo metu Vokietijos ekipos strategas Juppas Heynckesas gyrė savo auklėtinius: "Arsenal" neleido mums daug nuveikti puolime, tačiau esame tokioje geroje sportinėje formoje, kad nubaudžiame oponentus net už mažiausias klaidas.

"Tam tikromis atkarpomis žaisti buvo sunku, turėjome atiduoti visas jėgas, tačiau net šeimininkams spaudžiant atrodėme gerai."

Atsakomasis mačas kovo 13 dieną vyks Miunchene.