Wengeras niršta: pažiūrėkite, kokias komandas galėjau treniruoti, o likau ištikimas "Arsenal" © Eurofootball.lt
Kritikos strėles atremti mėginantis Londono "Arsenal" strategas Arsene'as Wengeras tikina, kad tuomet, kai galiausiai išvyks, jo bus ilgimasi.

63 metų specialistas spaudos konferencijoje prieš Čempionų lygos aštuntfinalio dvikovą su Miuncheno "Bayern" neslėpė susierzinimo ir piktokai atkirto klausimus užduodantiems žurnalistams.

"Esu tikras, kad pasiilgsite manęs, kai išvyksiu. Peržvelkite komandas, kurias turėjau galimybę treniruoti, bet atsisakiau ir likau čia - vieną dieną apie tai jums papasakosiu",- sakė jis.

Anglijos čempionate "Arsenal" ir vėl nesugebėjo mesti iššūkio lyderiams "Man Utd" ir "Man City", o iš šalies Futbolo asociacijos (FA) taurės turnyro sostinės klubas pasitraukė netikėtai namie pralaimėjęs antrosios lygos "Blackburn" ekipai. Todėl paskutinė viltis nebaigti dar vieno sezono tuščiomis rankomis - laimėti Čempionų lygą.

"Dirbu čia 16 metų ir esu atsidavęs lygiai taip pat, kaip anksčiau, todėl nusipelniau šiek tiek pagarbos,- sakė Wengeras, kurį papiktino klausimas apie žiniasklaidoje pasirodžiusią informaciją dėl jam siūlomo naujo dviejų metų kontrakto. - Galite teigti, kad mums sekasi blogai, bet manipuliavimas yra nepateisinamas."

Ir pridūrė: "Sakote, kad rimtai nevertinu FA taurės turnyro? Laimėjau šį trofėjų keturis kartus, įvardinkite kitą trenerį, kuris būtų pasiekęs tiek pat. Bent vieną. Išleidau per silpną vienuolikę? Žaidė vienuolika nacionalinių rinktinių žaidėjų, tad taip teigti - nepagarba.

"Juk esame vienintelė komanda, baigusi "Premier" lygos sezoną be pralaimėjimų. Žaidėme Čempionų lygos finale, nuolatos pasiekiame ketvirtfinalius bei pusfinalius."