"TonyBet": "Bayern" ir "Barcelona" - neabejotini aštuntfinalio mačų favoritai © Eurofootball.lt
Likusieji UEFA Čempionų lygos aštuntfinalio susitikimai šiandien ir rytoj. Praeitos savaitės susitikimai padovanojo visą kuokštą įsimintinų epizodų, šios savaitės centriniai mačai turėtų būti ne ką mažiau įspūdingi. Apžvelgiame būsimų varžovų perspektyvas ir pateikiame „TonyBet“ bukmekerių nustatytus koeficientus.

„Arsenal“ – 3,80 / Lygiosios – 3,55 / Miuncheno „Bayern“ – 1,97


Arsenas Wengeras tiki, kad jo komanda turi pakankamai fizinių ir dvasinių jėgų palaužti Vokietijos futbolo milžinę Miuncheno „Bayern“ ekipą. „Arsenal“ šį sezoną kol kas nedžiugina savo fanų solidžiais rezultatais, o iš Čempionų lygos turnyro paskutinius du sezonus pasitraukė jau po aštuntfinalio kovų. Savo ruožtu „Bayern“ peržengė šį etapą per pastaruosius tris sezonus, o pernai nužygiavo iki pat finalo, tad šiais metais yra kupini ryžto iškovoti garbųjį trofėjų. Kita vertus Vokietijos grandai nelaimėjo paskutinių penkių rungtynių Londone. Šių komandų keliai Europoje paskutinį kartą susiskirto 2004-2005 metų sezone, tuomet minimaliu kiertumu laimėjo vokiečiai. Jeigu rungtynės baigsis nulinėmis lygiosiomis šioms rungtynėms taikomas specialus - sąlyginis statymas!

* * *

„AC Milan“ – 6,55 / Lygiosios – 4,20 / „Barcelona“ – 1,51


Puikios formos „AC Milan“ laukia bene sunkiausias išbandymas Europos futbole - „Barcelona“ klubas. Magiškas skaičius septyni suksis Italijos grandų galvose – tiek kartų jie kėlė UEFA Čempionų lygos taurę į viršų ir tiek sykių iš eilės pripažino katalonų pranašumą pastaraisiais metais. Pernai metų akistata buvo nusėta prieštaringais vertinimais ir neabejotinai italijos milžinai jaučiasi šiek tiek apvogti. Kita vertus visus sau iš kelio šluojanti „Barcelona“ nesirengia leistis į kalbas bei kaip visada savo dominuojančią jėgą sieks įrodyti stadione. Šį sezoną gerokai pakitęs juodai-baltų klubas sunkiai įsibėgėjo, tačiau dabar po truputį kyla į viršų Italijos čempionato turnyrinėje lentelėje ir nebijos mesti pirštinę katalonijos futbolo virtuozams. Šiam susitikimui taip pat skirtas sąlyginis statymas.