"Inter" žvaigždė Diego Milito patyrė kraupią kelio traumą (VIDEO) © Eurofootball.lt
Milano „Inter“ ekipoje – niūrios nuotaikos. Pergalę UEFA Europos lygos rungtynėse prieš Klužo CFR ekipą aptemdė sunki Italijos komandos lyderio Diego Milito trauma.

Puolėjas šį sezoną daugiau žaisti negalės – jo laukia rimta operacija ir sunki reabilitacija. D.Milito susižeidė ketvirtadienį, pačioje susitikimo pradžioje.

Trauma – keista ir šiurpi. Futbolininko kelis pasisuko, kai jis leido koją ant žemės.

„Ši trauma sugadino mums visą vakarą. Diego susižeidė kryžminio kelio raiščius, šoninius kelio raiščius ir kelio girnelę. tai siaubinga trauma, kokios šis žaidėjas nebuvo patyręs per visą savo karjerą“, – po rungtynių kalbėjo „Inter“ treneris Andrea Stramaccioni.

„Kad patirtum tokią traumą, yra vieno procento tikimybė, bet ji atsitiko Diego. Dabar mums tik reikia sulaukti, kada jam bus padaryta operacija. Tai siaubingos naujienos. Mes jį atidžiai gydysime. Asmeniškai, aš esu artimas su Diego, todėl dabar esu nusiminęs“, – užbaigė „Inter“ strategas.

Neabejojama, kad šis sezonas D.Milito baigtas. Tokios traumos mažiausiai gydomos pusę metų, tačiau manoma, kad puolėjas iš Argentinos rungtyniauti negalės net apie devynis mėnesius.

Šiame sezone D.Milito sužaidė 20 lygos mačų ir per juos įmušė 9 įvarčius. Taigi jo netektis „Inter“ klubui yra labai skaudus smūgis.