R.van Persie sielojasi dėl neišnaudotų progų mače prieš "Real" © Eurofootball.lt
Rezultatyviausias "Manchester United" futbolininkas Robinas van Persie lygiąsias "Santiago Bernabeu" stadione įvardino kaip teigiamą rezultatą, tačiau sielojosi dėl kelių savo neišnaudotų progų.

Olandas antrajame kėlinyje turėjo tris šansus pasižymėti, tačiau du jo smūgius atlaikė "Real" vartininkas Diego Lopezas, o sykį į vartus riedantį kamuolį spėjo išmušti Xabi Alonso.

"Turėjome keletą gerų progų ir jei kas nors prieš rungtynes būtų pasiūlęs rungtynes baigti rezultatu 1-1, dauguma iš mūsų būtų su tuo sutikę", - sakė Van Persie.

"Išvykoje tai yra geras rezultatas. Žmonės, stebėję rungtynes, matė atakas tiek prie vienų, tiek prie kitų vartų, todėl manau, kad tai buvo įdomus susitikimas.

Antrajame kėlinyje turėjau tris progas. Tai buvo didžiulis šansas pelnyti įvartį ir turėjau tai padaryti, tačiau nepataikiau į kamuolį taip, kaip norėjau.

Šiek tiek daugiau sėkmės ir kamuolys vis tiek galėjo atsidurti vartuose, tačiau taip neatsitiko. Po to paskutinėmis minutėmis varžovų vartininkas išgelbėjo komandą - maniau, jog mano smūgis pasieks tikslą."