"Borussia" strategas J.Kloppas neketina perimti "Chelsea" vairo © Eurofootball.lt
Dortmundo „Borussia“ klubo vyriausiasis treneris Jurgenas Kloppas pareiškė, kad nežada artimiausiu metu palikti Vokietijos ekipos.

Neseniai pasirodė gandų, jog Londono „Chelsea“ klubo vairą iš Rafaelio Benitezo gali perimt būtent „Borussia“ ekipos strategas, tačiau pats treneris paneigė tokias kalbas.

„Turiu sutartį, galiojančią iki 2016-ųjų metų. Jau sakiau daugybę kartų, kad liksiu bent iki kontrakto pabaigos. Visi galvoja, kad atsiradus galimybei treniruoti „Real“ ar „Chelsea“, aš išvyksiu.

Treniravau „Mainz“ klubą septynerius metus. Kiekvienais metais galėdavau išvykti į „Bundesliga“, tačiau visada sakydavau „ne, mano sutartis dar nesibaigė, todėl liksiu“. Mėgaujuosi tuo, ką darau čia, Dortmunde. „Borussia“ – didis klubas puikiame mieste. Viskas yra gerai“, - apie savo planus kalbėjo J.Kloppas.

„Kilau iš mažo kaimelio Bretteno, kur gyvena 1500 žmonių, todėl man didelė garbė, jeigu kažkas mano, jog galiu treniruoti „Chelsea“. Tai ne dėl pinigų. Turiu pakankamai, kad galėčiau pavalgyti tris kartus per dieną. Man garbė, tačiau šiuo metu aš užsiėmęs, atsiprašau“, - teigė strategas.

„Borussia“ ekipą vokietis treniruoja nuo 2008-ųjų metų. Su komanda jis dukart laimėjo „Bundesliga“ pirmenybes, kartą Vokietijos taurę, 2012-aisiais buvo išrinktas geriausiu sezono treneriu.