"Manchester United" gynėjas J.Evansas: nėra priežasties bijoti "Real" ekipos © Eurofootball.lt
„Manchester United“ klubo gynėjas Jonny Evansas teigia, kad komanda nebijo savo varžovų UEFA Čempionų lygos aštuntfinalyje.

Dešimt kartų Europos čempionais tapę „Real“ futbolininkai „Santiago Bernabeu“ stadione nepralaimi jau 33-jų mačų iš eilės, o prieš „Manchester United“ nepatyrė nesėkmės per pastaruosius keturis šių ekipų susitikimus.

Tačiau „raudonųjų velnių“ centro gynėjas Jonny Evansas nekreipia dėmesio į tokią statistiką ir teigia, kad „Real“ futbolininkų nebijo.

„Negalime būti išsigandę, juk mes – „Manchester United“. Mus ir juos kaustys lygiai toks pats spaudimas. „Real“ turi gerų žaidėjų, kurie gali būti pavojingi. Mes žaidžiame „Premier“ lygoje kiekvieną savaitę, todėl šis susitikimas panašus į rungtynes su „Manchester City“ ar „Liverpool“ klubais“, - įsitikinęs J.Evansas.

Tai bus pirmasis 26-erių gynėjo vizitas Madrido tvirtovėje būnant futbolininku, tačiau airis yra lankęsis „Santiago Bernabeu“ kaip žiūrovas.

„Man tuomet buvo apie 15 metų. Žiūrėjau „Real“ rungtynes, o tiek stadionas, tiek atmosfera jame buvo puiki. Manau, kad trečiadienį galime tikėtis kažko panašaus. Tokiomis rungtynėmis futbolininkai mėgaujasi, nors jausmas būna keistas“, - mintimis dalinosi gynėjas.

„Manchester United“ gretose J.Evansas yra sužaidęs beveik 150 rungtynių.