Sausio 28 d. transferai ir gandai: "Milan" klubas parduos Boatengą ir įsigys Balotellį? © Eurofootball.lt
Sausio 28-ąją dieną ir toliau tęsiasi 2013-ųjų metų žiemos perėjimo langas, tad portalas Eurofootball.lt Jums pateikia šiandienos įvairiausius transferus ir gandus

***

„Milan“ yra pasiryžę parduoti „Manchester City“ klubui Keviną-Prince‘ą Boatengą, nes tuo atveju Italijos gigantai tikisi mažesnės Mario Balotelli įsigijimo kainos.

***

„Wolfsburg“ gynėjas Emmanuelis Pogatetzas šiandien atvyko į Londoną ir atliks medicininę peržiūrą. „West Ham“ klubas turėtų oficialiai paskelbti apie žaidėjo įsigijimą.

***

Generalinis Turino „Juventus“ direktorius paskutinį kartą siūlys „Lyon“ komandai parduoti Lisandro Lopezą, nes Fabio Quagliarella gali išvykti į „Fiorentina“.

***

„Napoli“ jau turi galimą kandidatą užimti Edinsono Cavani vietą, kuris jau vasarą ketina palikti klubą. Neapolio komanda į savo gretas už 30 milijonų eurų gali įsigyti Stephaną El Shaarawy.

***

Stambulo „Galatasaray“ artėją link susitarimo su Didieriu Drogba, tačiau Romanas Abramovičius puolėją sensacingai tikisi susigrąžinti į „Chelsea“

***

Maskvos „CSKA“ dar iki šio mėnesio pabaigos turėtų įsigyti „Galatasaray“ ekipoje rungtyniaujantį puolėją Buraką Yilmazą.

***

„Chelsea“ domina galimybė iš „Birmingham“ komandos už 3,5 milijonų eurų prisivilioti vartininką Jacką Butlandą.

***

„Sunderland“ ekipą šią savaitė turėtų papildyti „Swansea“ puolėjas Danny Grahamas, kurio kaina siekia apie 7 milijonus eurų.

***

„Aston Villa“ iki sezono pabaigos turėtų paskolinti „Mallorca“ ekipai Alaną Huttoną, siekiant sumažinti darbo užmokestį.

***

Po šio sezono Madrido „Real“ gretas gali palikti atsarginis vartininkas Antonio Adanas. Futbolininkui konkurencija išaugo dar labiau, kai į komandą atvyko Diego Lopezas.

***

„Newcastle“ klubas ir toliau neketina mažinti apsukų žaidėjų rinkoje – „šarkos“ siūlys „Vitesse“ klubui 14 milijonų eurų už puolėją Wilfriedą Bony.

***

Kaip skelbia Italijos spauda, „Juventus“ pasirašė sutartį su jaunuoju brazilu Bebeto Junioru.

***

OFICIALU: Liverpulio „Everton“ klubas patvirtino, jog iš „Twente“ ekipos už 8,5 milijonų svarų sterlingų įsigijo saugą Leroy‘ų Ferą.

OFICIALU: „Barcelona“ klubas pratęsė sutartį su veteranu Xavi, kuris katalonų ekipos gretas gins iki 2016-ųjų metų.