19-mečio "Sampdoria" puolėjo "pokeris" ir "Milan" bei "Napoli" klubų pergalės Italijos čempionate (VIDEO) © Eurofootball.lt
Sekmadienį Italijoje buvo žaidžiami Italijos „Serie A“ pirmenybių XXII-ojo turo rungtynės.

„Roma“ klubas išvykoje sužaidė rezultatyviomis lygiosiomis 3 – 3 su „Bologna“ ekipa. Rungtynės buvo permainingos ir nepaisant to, kad Romos futbolininkai pirmieji išsiveržė į priekį, antrajame kėlinyje būtent jie turėjo vytis savo varžovus.

Pergalę bei tris taškus varžovų tvirtovėje iškovojo „Napoli“ klubas, mačo pabaigoje palaužęs „Prma“ ekipą. 20-ąją minutę į priekį nugalėtojus išvedė Marekas Hamšikas, tačiau antrajame kėlinyje Paolo Cnnavaro išlygino rezultatą, įmušdamas į savus vartus. Laimei, 85-ąją minutę persvarą svečiams sugrąžino ir pergalę tiksliu smūgiu užtikrino komandos lyderis Edinsonas Cavani.

Taip pat išvykoje varžovus nugalėjo ir „Milan“ klubas. „Rossoneri“ futbolininkams pavyko palaužti „Atalanta“ ekipą, o rungtynių didvyriu tapo pergalingą įvartį įmušęs Stephanas El Shaarawy, o 59-ąją minutę varžovų žaidėjas Davide Brivio už antrąjį įspėjimą buvo priverstas palikti aikštę.

„Sampdoria“ net 6 – 0 sumindė „Pescara“ ekipą, o net keturis įvarčius šiame susitikime pelnė 19-metis puolėjas Mauro Icardi.

„Udinese“ pergalę namuose nulėmė vienintelis talentingojo Luiso Murielio tikslus smūgis.

Vakarinėse rungtynėse „Internazionale“ savo žiūrovų akivaizdoje nesugebėjo palaužti „Torino“ ekipos. Į tikslų Christiano Chivu smūgį dubliu atsakė Turino ekipos puolėjas Riccardo Meggiorini.

Rezultatai / Lentelė / Video:







SAM 6-0 PES



BOL 3-3 ROM



CAT 2-1 FIO



UDI 1-0 SIE



CAG 1-1 PAL



PAR 1-2 NAP



ATL 0-1 MIL



INT 2-2 TOR