FA taurės magija tęsiasi: žemesnių divizionų komandos eliminavo "Liverpool" ir "Tottenham" klubus (VIDEO) © Eurofootball.lt
Sekmadienį vakare buvo sužaistos dvejos paskutiniosios Anglijos FA taurės ketvirtojo etapo rungtynės.

Londono „Tottenham“ klubas išvykoje pralaimėjo antrojo diviziono „Leeds“ klubui bei buvo priversti palikti šį turnyrą. Luke‘as Varney ir Rossas McCormackas išvedė šeimininkus į priekį, o vienintelį įvartį „pentinams“ pelnė Clintas Dempsey.

Kitame mače trečiojo diviziono „Oldham Athletic“ klubas savo žiūrovų akivaizdoje iš turnyro išmetė dar vieną „Premier“ lygos ekipą. Rezultatyviose rungtynėse varžovų pranašumą turėjo pripažinti „Liverpool“ klubas.

Į priekį „Oldham“ ekipa išsiveržė jau 2-ąją rungtynių minutę po Matto Smitho įvarčio, tačiau po 15 minučių Luisas Suarezas rezultatą išlygino. Pirmąjį kėlinį puikiai užbaigė šeimininkai, kai tas pats M.Smithas įmušė dar vieną įvartį.

Antrojo kėlinio pradžioje „Liverpool“ padėtis tapo nepavydėtina po Reeco Wabaros tikslaus smūgio, o vilties rungtynių pabaigoje „raudoniesiems“ suteikė Joe Alleno įvartis, tačiau po maždaug 15 minučių ta viltis užgeso ir „Liverpool“ pasitraukė iš turnyro.

„Leeds“ 2 – 1 „Tottenham“
15‘ [1 – 0] L.Varney
50‘ [2 – 0] R.McCormack
58‘ [2 – 1] C.Dempsey



„Oldham Athletic“ 3 – 2 „Liverpool“
2‘ [1 – 0] M.Smith
17‘ [1 – 1] L.Suarez
45‘ [2 – 1] M.Smith
48‘ [3 – 1] R.Wabara
80‘ [3 – 2] J.Allen