"Ekrano" peržiūroje - buvęs "Real" futbolininkas © Eurofootball.lt
Treniruočių stovykloje Turkijoje prie komandos prisijungė dar du peržiūroje dalyvaujantys futbolininkai - latvis Igors Kozlovs ir ispanas Oscar Reyes Sánchez.

25-erių metų vidurio saugas iš Latvijos yra neblogai pažįstamas Lietuvos futbolo mėgėjams, kadangi jis 3 sezonus atstovavo "Šiaulių" klubui, kur jis buvo vienas iš lyderių. I.Kozlovs per 75 Šiauliuose žaistas oficialias rungtynes įmušė 17 įvarčių ir atliko 18 rezultatyvių perdavimų, o pernykščiame sezone buvo paskelbtas ir birželio mėnesio geriausiu "General Financing A lyga" žaidėju.


Ankstesniais metais I.Kozlovs rungtyniavo JFK "Olimps" klube, o savo karjerą pradėjo Rygos "Skonto" jaunimo komandoje.

Vidurio saugas jau debiutavo šio šeštadienio mače su Agdamo "Qarabağ" ir pelnė pirmąjį rungtynių įvartį.

Su "Ekranu" nuo penktadienio treniruojasi, o taip pat visas 90 minučių šeštadienio rungtynėse žaidė ir vidurio gynėjas Oscar Reyes Sánchez.

24-erių metų žaidėjas buvo Ispanijos jaunimo U-16, U-17, U-18 ir U-19 rinktinių kapitonu, o karjerą pradėjo RCD "Espanyol" klube, kur du sezonus atstovavo klubo jaunimo komandai. 2008-aisiais jis buvo paskolintas žymiajam Madrido "Real" ir žaidė "Real C" - antrojoje dublerių komandoje, kuri rungtyniauja trečiojoje Ispanijos lygoje. 2009-aisiais jis grįžo į "Espanyol", kur toliau žaidė dublerių komandoje ir buvo jos kapitonu. Po metų jis persikėlė į CF "Badalona", o paskutinė jo karjeros stotelė - trečiosios Ispanijos lygos "UE Rubi" klubas.

Nuo stovyklos pradžios su komanda treniruojasi ir 24-erių metų vidurio gynėjas iš Argentinos Nahuel Guerrero.